divendres, 17 d’abril del 2009

Malestar entre els socis de "L’Alzinar"


La Junta de "L’Alzinar" de Masquefa ha adjudicat la gestió del bar del Casal sense convocar els socis

Els socis descontents amb aquesta decisió faran avui una reunió per a parlar-ne

Ja fa una colla de mesos la Junta de la societat “L’Alzinar” de Masquefa va fer saber que es posava a concurs el lloguer per a la gestió del bar del Casal l’Alzinar i sembla que ha estat una de les vegades que s’hi ha presentat més propostes. Ara, després d’un llarg procés, la Junta de l’Alzinar ha fet saber a les persones que havien mantingut en ferm la seva proposta que la Junta ja havia adjudicat entre les propostes presentades quina ha estat la escollida per portar el bar els propers anys.
Tot hi que la Junta de L’Alzinar encara no ha fet saber als socis de l’entitat aquesta decisió, la noticia ja s’ha començat a conèixer a Masquefa. Les primeres reaccions de bona part dels socis quan ho han sapigut ha estat de enuig i indignació, no ha agradat gens que en un cas com aquest la Junta hagi decidit sense convocar assemblea de socis, normalment quan s’ha hagut de fer un nou contracte pel bar del Casal han estat els socis els que ho han decidit, ara la Junta s’ho ha passat per alt i ha decidit pel seu compte sense consultar-ho als socis.
Aquest enorme malestar entre els socis de L’Alzinar ha fet que avui es reuneixin els socis descontents i que no estan d’acord amb aquesta manera de fer de la Junta per tal de parlar de quines accions poden prendre per a impugnar i revocar aquesta decisió. Aquesta reunió, oberta a tots els socis descontents, es farà avui divendres dia 17 d’abril, a les 8 del vespre, al Casal l’Alzinar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els estatuts ho permeten