dilluns, 13 d’abril del 2009

Incògnites a la "Cofradia" de Masquefa


Que passa amb la "Cofradia" de Masquefa?

Sembla que a la "Cofradia" hi ha moviment, el president actual en D.A. vol plegar perquè té moltes obligacions (ara es regidor de les flors) i deixa la caixa ben buida i un munt de deutes.

Diuen que ja fa molt de temps que hi ha una desídia important, no es cobren les quotes dels socis i no se sap com està la comptabilitat.
Ja fa uns anys que va passar quelcom semblant amb el mateix president i amb una important quantitat de diners que varen entrar i sortir sense que ningú sàpiga amb que es varen utilitzar, bé, males llengües diuen que eren per la campanya electoral a l'alcaldia de UDC.
Sembla que ara vol entrar una nova direcció lligada a UDC, igual que l’actual president (partit que governa a l'ajuntament), no se si és per tirar la "Cofradia"’ endavant o per tapar les "vergonyes" anteriors.
Jo segueixo preguntant: Que passa a la "Cofradia"?
Edgar Garcia

1 comentari:

Daniel García Peris ha dit...

Hola,

Us comunico que el setmanari L’Extra publicarà demà aquest apunt amb l’enllaç al teu bloc, seleccionat entre els més llegits i valorats del Portal de la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Aquesta és una iniciativa de L’Extra, la qual ajudarà a la difusió i la promoció del contingut del vostre bloc en particular, i del fenomen blocaire en general.

Salutacions i enhorabona!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat