divendres, 3 d’abril del 2009

Presentació de “Pilota de set” a Tortosa

3 d'abril del 2009

Avui es presenta el llibre
“Pilota de set”
de Joan Pinyol
a Tortosa


Avui divendres 3 d’abril i a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, l’escriptor i blocaire de Cornudella de Montsant, Jesús Maria Tibau presentarà el llibre Pilota de set (Proa, 2008), de l’escriptor capelladí Joan Pinyol.
L’acte es converteix en la segona part de l’intercanvi de presentacions després que el passat 20 de febrer Pinyol presentés el recull de contes de Tibau, El vertigen del trapezista, a la Biblioteca Central d’Igualada.
Aquesta presentació continua el cicle de presentacions d’una obra que ara mateix, i gràcies als vots que ha rebut a través d’internet, opta al premi literari “El setè cel” que s’organitza des de Salt (Gironès) i que està adreçat a obres de narrativa publicades durant l’any passat. Trobareu més informació sobre aquest premi, que l’any passat guanyà la igualadina Teresa Roig amb la novel·la l’Herència de Horst, en aquest web.
La presentació de Pilota de set a Tortosa començarà a dos quarts de vuit del vespre al carrer de la Mercè, 6 de la capital del Baix Ebre.
Presentació del llibre de Tibau a Igualada.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

va ser un plaer compartir el vespre amb el company Joan