dilluns, 20 d’abril del 2009

A Masquefa hi ha porqueries per tot arreu

Foto denúncia

A la carretera de
Can Torres sempre
hi ha piles de deixalles


Quan es va a passejar pels voltants de Masquefa es troben abocaments per tot arreu. Runes, mobles, roba, deixalles i porqueries de tota mena, a la cuneta dels vials, als racons, descampats, marges, reguerots, torrents.
Un dels llocs que gairebé sempre està ple de porqueries de tota mena és a la carretera que porta cap a Can Torres, als voltants de sota el pont de la variant.
En aquestes fotos es pot veure una pila de roba que ja fa algunes setmanes algú va anar a llançar a aquest lloc. Cal que les persones que deixen tot això siguin una mica més cíviques, però també cal que a qui li pertoqui hi faci alguna cosa. A veure si entre tots podem anar deixant constància de tots aquests racons bruts i plens de porqueries.
Joan P.
Foto Denúncia
Per aquest espai, tothom qui vulgui ens pot enviar fotografies de coses que es vulgin denunciar o queixar, de les coses que creieu que es podrien millorar, de qualsevol cosa o indret que trobeu que està deixat, brut, trencat o malmès, les coses mal fetes i les que no us agraden, de qualsevol cosa que us sembli que s’hagi de denunciar, .... Les fotografies cal enviar-les acompanyades d’un breu comentari o text explicatiu a diaridemasquefa@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ufff!
Si voleu posar-hi tots els llocs de Masquefa on hi ha runes, trastos i porqueries llançades hi ha feina per un any.
Ja miraré d’enviar-vos alguna foto d’aquests llocs, en tinc unes quantes de fetes.