dijous, 23 d’abril del 2009

Un poeta masquefí a l’Ateneu Barcelonès

El 26 d’abril del 2009

El Jordi Muntané
participa en el
recital poètic
"Escac al Vers"


El masquefí Jordi Muntané participa en el recital poètic Escac al Vers, que es farà a l’Ateneu Barcelonès el proper diumenge dia 26 d’abril.
El recital Escac al Vers és presentat pels membres del grup d’acció poètica Escac al vers, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Aquest recital poètic esdevindrà una partida d’escacs simbòlica (la poesia que es defensa contra l’atac), tot servint-se dels colors en la indumentària (el blanc envers el negre) i dels moviments que fan les peces d’escacs sobre el tauler: obertura, escac a la reina, escac mat. La idea sorgeix d’un poema de Vicent Andrés Estellés: “No es mou el cor amb moviments d’escac; / tampoc no ateny dictats de la raó...“
Els participants i protagonistes d’aquest recital d’Escac al Vers són Gemma Arimany, Trini Casas, Mercedes Delclós, Joan Franch, Jordi Muntané, Marisa Olivera, Oriol Prat, Josep Santín, Rossend Sellarès i Pere Urpí.
Aquest recital serà el proper diumenge dia 26 d'abril de 2009, a les 7 de la tarda, a la Sala d'actes de l’Ateneu Barcelonès, carrer Canuda 6, de Barcelona. L’entrada és lliure i gratuïta.

· Ateneu Barcelonès · Escac al Vers · Escola d’Escriptura ·