dimarts, 22 d’agost del 2006

Tiroteig amb un fugit de Sant Esteve

Al barri de la Verneda

Tiroteig amb un fugit de la presó
de Sant Esteve Sesrovires

Durant un atracament a
una oficina de La Caixa


Ahir dia 21 un atracador va entrar a una oficina de La Caixa situada al carrer Cantàbria, al barri de la Verneda de Barcelona, poc després que aquesta obrís les seves portes al públic. Cap a les 9 del matí, els Mossos d’Esquadra van rebre una comunicació del servei de seguretat de l’oficina, informant que havien rebut un avís d'alarma activada per robatori. Al lloc es van dirigir diverses patrulles de seguretat ciutadana i d'investigació, que van arribat molt ràpidament.
L'atracador es va veure sorprès per la ràpida reacció policial i va intentar fugir sense endur-se res. A l'exterior, però, va rebre l'ordre d'aturar-se per part d'una patrulla. Sense fer cas de l'advertència, va treure una arma de foc apuntant als agents i es va iniciar un tiroteig entre l'atracador i aquests. Els agents van efectuar diversos trets i l'home va resultar ferit de gravetat. L'atracador està ingressat en un centre hospitalari i no es tem per la seva vida.
El detingut, Jesús M. S. es trobava fugit de la presó ‘Can Brians’ de Sant Esteve Sesrovires, en la qual complia condemna per robatoris i d’on no va tornar el passat dia 10 després d'un permís de 48 hores. El reclús es trobava en segon grau penitenciari i havia gaudit d'uns altres dos permisos de les mateixes característiques des que va ingressar a presó, els Mossos investiguen la seva possible implicació en cinc atracaments similars realitzats a la ciutat de Barcelona a les darreres setmanes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Masquefa és el poble més ben envoltat del món.

Anònim ha dit...

Saint Stephen of the oaks city.
"Violence Without Law"