dijous, 3 d’agost del 2006

Feina a l’Ajuntament de Masquefa

Convocatòria oberta

Convocades 4 places d'auxiliar administratiu
a l’Ajuntament de Masquefa


En l’article ‘Treballar a l’Ajuntament de Masquefa’ del Diari de Masquefa del 16 de maig del 2006 explicàvem que l’Ajuntament de Masquefa havia convocat diverses places per a Policia Local i 4 places d'auxiliar administratiu. Ara ha sortit publicada la convocatòria de la presentació d’instàncies per les 4 places d'auxiliar administratiu.
Al BOE número 180 del 29 de juliol del 2006 surt publicada la resolució de 13 de juliol de 2006, de l'Ajuntament de Masquefa, referent a la convocatòria per proveir 4 places d'auxiliar administratiu mitjançant concurs-oposició lliure, vacants en la plantilla de personal laboral.
El termini de presentació d'instàncies sol·licitant prendre part en les proves selectives serà de vint dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució al «Butlletí Oficial de l'Estat» o al «Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya», l'últim que ho publiqui. Per més informació podeu trucar a l’Ajuntament de Masquefa: telèfons: 93 772 50 30 · 93 772 78 14.

Abans d’escriure aquesta noticia ens hem tornat a mirar la web de l’Ajuntament de Masquefa i ens hem repassat els últims butlletins i papers que ha repartit l’Ajuntament i no hem sabut veure enlloc l’anunci de la convocatòria d’aquests llocs de treball. Hi ha molts ajuntaments que els seus llocs de treball els anuncien a la primera pàgina de la seva web i els posen als seus butlletins, a Masquefa no, hi ha molta gent que ens ho han fet notar i se n’han queixat. Per a molta gent, l’únic que pot explicar aquest secretisme es que ja deuen tenir els llocs donats i repartits. Estaria bé que l’Ajuntament rectifiqués aquesta conducta i donés una informació puntual i clara en tots els seus mitjans de comunicació de les feines que convoca. Tots els ciutadans tenen el mateix dret a saber-ho i presentar-s’hi.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

No solo los tienen reservados, es que además los reservan para aquellos que les son afines y saben que les serán fieles incluso en los actos digamos "no correctos"
Es otro ejemplo más de la opacidad de unos dirigentes que podemos asegurar han liquidado lo que era el pueblo de Masquefa.
Entre más cosas oimos y leemos de los dirigentes actuales, más se aprecia que urge una auditoría en toda regla para que afloren todos los trapos sucios.

Anònim ha dit...

Alça! A veure qui la diu més grossa. D'això se'n diu tirar la pedra i amagar la mà.

Anònim ha dit...

El que la diu més grossa és aquest Xavier.
Quan les administracions públiques no fan les coses prou bé i ho fan mig d’amagat i escamotegen la informació, és llavors quan la gent fa tota mena d’especulacions sobre el perquè de les coses.
I això no és tirar la pedra i amagar la mà. El que ho ha dit, això de la pedra, es que deu saber alguna cosa i no la vol dir.

Anònim ha dit...

AIXO MATEIX!

Anònim ha dit...

El que és tirar la pedra i amgar la mà és dir que guarden les places per a uns "fieles en los actos no correctos" i no dir cap cas en què això hagi passat. N'hi ha prou de sembrar el dubte i ja t'espavilaràs tu a demostrar que no és veritat. D'acord que aquí tothom pot dir qualsevol bestiesa i no passa res, i potser ja està bé que sigui així, però això no és opinar i crear debat sobre el poble, és simplement engegar el ventilador per escampar merda i prou. I a més és fer-ho amagant-se darrere de l'anonimat. El qui demana transparència que comenci per ell mateix

Anònim ha dit...

Creo que Xavier hubiera quedado mucho mejor si simplemente hubiera reconocido la denuncia de este hecho como un descuido del Ayto. en su pagina Web y punto, con solo evitar que vuelva a pasar es suficiente.
Está totalmente equivocado cuando dice que esto no es crear debate sobre el pueblo, ya que se olvida que un hecho tan grave de ocultación requeriría cuando menos una explicación y disculpa de los responsables actuales.
Al no hacerlo los únicos que generan dudas son ellos, sobre la forma en que actuan.
Además la transparencia tiene que ser una cualidad de las administraciones públicas ¡no de los ciudadanos¡,para que lo entiendas te pongo un ejemplo: cuando se hace una manifestación por algo incorrecto por parte de la administración, los manifestantes no llevan todos en la cabeza un cartel con el nombre y DNI.
Si sigues insistiendo tendremos que exponer de donde hemos sacado la frase relacionada con "fieles"

Anònim ha dit...

Segueixo insistint. D'on heu tret la frase?

Anònim ha dit...

Felicito a Diari de Masquefa, ho esteu fent mol bé, i us animo a tirar endavant.
Però no entenc com és que no elimineu els comentaris de la gent de l’Ajuntament.
L’Ajuntament us ha deixat verds i us ha eliminat de la seva web, hauríeu de fer el mateix

Anònim ha dit...

L'Ajutament ha fer al que tenia que fer.Publicar quan ha sortit al DOGC.
i RES MES!.

Anònim ha dit...

L’Ajuntament de Masquefa ha baixat del burro i avui ha posat a la seva web l’anunci d’aquestes places.
Encara que vulguin fer veure que ja ho haguessin fet, si no fos pel Diari de Masquefa segur que no ho hagués fet mai.
Però ho han posat amb errors, diuen el DOGC i és el BOP.
A veure si ho rectifiquen.

Anònim ha dit...

Estem aviats si per fer qualsevol cossa que sigui correcta tenim que anar al darrere per obligar-los. Però be si es te que fer, ho farem. Aquesta qüestió ha quedat molt clara.

Anònim ha dit...

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, es el DOGC no el BOP.

Anònim ha dit...

Ja ho sé que el DOGC és el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i el BOP és el Butlletí Oficial de la província de Barcelona. Ja fa temps que ho vaig veient al Diari de Masquefa.
Em pensava que l’Ajuntament havia posat el vincle del BOP ja que ho va fer des del vincle de la web de la Diputació.
Però han posat tot el pdf de tot el DOGC de 736 pàgines, que pesa molt i costa d’obrir o baixar, crec que hagués estat millor posar només la pàgina concreta del DOGC, que no pesa gaire, caldria donar totes les facilitats als ciutadans.

Anònim ha dit...

De acuerdo en todo, menos en que esta cuestión ha quedado clara:
A ver quién nos explica como es que: si salió en el BOP nº 99 del 26 de Abril y en el DOGC nº4624 del 2 de Mayo y pone muy claro que el plazo para la admisión de instancias es de 20 dias, responden en el Diari de Masquefa

"L'Ajutament ha fer al que tenia que fer.Publicar quan ha sortit al DOGC.
i RES MES!.

ESTO SI QUE ES FUERTE: NOS HAN TOMADO POR TONTOS, ALGUN ESPABILADO DEL AYUNTAMIENTO HABRÁ PENSADO: LES PONEMOS ESTE CUENTO, LO REMATAMOS AL FINAL CON RES MES! PARA DEMOSTRAR AUTORITARISMO Y QUIENES SON LOS QUE MANDAN Y LISTO.

ESTA GENTE NO SON DE FIAR, ES MÁS MIENTEN COMO BELLACOS, ACONSEJO A TODOS LOS CIUDADNOS QUE ESTÉN ALERTAS ANTE LAS ACCIONES DEL AYUNTAMIENTO.

Adjunto lo que se ha publicado para quien quiera contrstarlo.
El "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" num. 99, de 26 d'abril de 2006, i el "Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya" num 4624 de 2 de maig de 2006, publicà la convocatòria i les bases per a la provisió de manera definitiva 4 places d'auxiliar (grup D) mitjançant concurs-oposició lliure, vacants a la plantilla de personal laboral de la Corporació segons acord de la Junta de Govern Local de data 18 d'abril de 2006.

El termini d'admissió d'instàncies sol·licitant prendre part en les proves selectives serà de vint dies naturals, comptats a partir del següent de la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat o el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l'últim que ho publiqui. Es fa constar que els succesisu anuncis es publicaran únicament al Butlletí Oficial de la Província i al taulell d'anuncis de la corporació.

Anònim ha dit...

Pues mal que os pese, el ayuntamiento lo ha hecho bien, primero se publica un anuncio con las bases y luego otro abriendo el plazo para presentar instancias. Yo me estoy preparando oposiciones y en la academia nos lo han explicado así.