divendres, 18 d’agost del 2006

Treballar a Can Bonastre

De ‘Recepcionista d’Hotel’

Oferta de feina a l’Hotel de Can
Bonastre de Santa Magdalena


Els cellers de Can Bonastre de Santa Magdalena han convocat oferta de feina per a treballar de recepcionista a l’Hotel Can Bonastre de Masquefa.
El nombre de places per aquesta feina són 2. La feina consisteix en fer reserves, recepció del client, facturació, atenció al client, realització d’enquestes de qualitat i estadístiques, programació d’activitats, relacions publiques, visites turístiques als cellers, control i coordinació d'esdeveniments.
Els requisits que demanen són: estudis mínims: Diplomat en Turisme. Experiència mínima: almenys 2 anys. Castellà, Anglès. Experiència en recepció en Hotel de 4-5*. Vehicle propi. Disponibilitat horària. Requisits desitjats: català i algun altre idioma. El tipus de contracte és indefinit, l’horari: torn rotatiu, el salari 18.000 € brut a l’any.
Us podeu inscriure per aquesta oferta a Infojobs. · Can Bonastre ·

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal saber anglès i castellà, el català és desitjable però no imprescindible.
Sembla que s’avergonyeixin de ser catalans i de que Can Bonastre estigui a Catalunya.
És molt trist que els importin més els clients de fora que els d’aquí.

Anònim ha dit...

La majoria del personal i dels clients de Can Bonastre són catalans, totes les publicacions de l'empresa es fan en català i la cuina que se serveix en els seus restaurants està inspirada en la gastronomia tradicional catalana. Diria que més que avergonyir-se estan fent un esforç molt important per donar a conèixer aquesta regió vitivinícola i, en especial, Masquefa. Felicitats per la feina ben feta.