diumenge, 25 de juny del 2006

El pamflet del PP de Masquefa

Contra l’Estatut

Si que tenim el pamflet del PP de Masquefa contra l’Estatut

Alguns lectors ens han demanat per correu i en un comentari si podíem posar a la web el pamflet del PP de Masquefa contra l’Estatut, ja que diuen que no l’han vist.
Aquí el teniu, si pitgeu sobre la imatge del pamflet i obriu una nova finestra, el podreu veure en una mida més gran.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quedo asombrado al leer este manifiesto contra l'estatut,ya que en realidad lo que veo es una crítica social, en algunos puntos muy acertada, y que en un 50 % del mismo define bastante bien como nos va a ir en el futuro si los políticos no actúan para el bienestar común.
De todas formas sería muy interesante que la persona que ideo este escrito, lo relacione (no con opiniones, sino con datos y estudios) punto a punto con el nuevo estatut, si lo consigue es para darle un premio.

Anònim ha dit...

No m'agrada gens aquest Estatut que ha quedat després de passar per la perruqueria "La Moncloa". Aquell parell d'estil·listes ens l'han deixat grotesc, al meu parer. Tot i així el signant del panflet s'ha ben lluït...
"perros, golfos, ladrones, borrachos, drogadictos y gente que se puede llamar gentuza"... Dali que no es queixa! Ficar malalts i delinqüents al mateix sac ja em sembla prou greu, però deixar una frase oberta com "(...) y gente que se puede llamar gentuza" em sembla encara més greu. Qui son (o som) aquests, senyors del Partit Popular de Masquefa? Jueus? Masons? Homosexuals? Prostitutes i prostituts? Rojocatalanoseparatistes? Tothom que no pensi com vostès? Entenc que d'una anàlisi exhaustiva punt per punt del nou Estatut pot resultar un Sí, un No, un vot en blac o un vot nul, però deixar anar opinions sobre un text sense fonamentar-les no és altra cosa que crear mala maror i parlar per parlar.
A banda d'això no estaria gens malament que els pressumptes representants del PP a Masquefa ens expliquin com és que dirigents del seu partit neguen tenir representació a la nostra vila.

Apa, salut i peles.

Esteve Sánchez

Anònim ha dit...

És una vergonya que en aquest web, tant crític sempre amb l'ajuntament, no ho estigui sent també amb aquest planfet, i no ho dic pels autors sino pels que passem sovint i deixem comentaris. Es pot tenir una opinió favorable o desfavorable amb l'Estatut, però arrivar a l'insult ho trobo denigrant. Ara bé, coneixent a qui el signa....