dijous, 22 de juny del 2006

L’Ajuntament rep 900.000 €

De la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Masquefa rep
un préstec de 900.000 €


Setze ajuntaments han rebut un total de 14,4 milions d'euros, en forma de préstec per part de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa de Crèdit Local d'aquesta institució, per finançar projectes municipals. L’Ajuntament de Masquefa rep de préstec de 900.000 € i de subvenció 42.383,02 €.
A més de Masquefa, els ajuntaments beneficiats són Sant Joan Despí, Bagà, Caldes d'Estrac, Castelldefels, La Roca del Vallès, Molins de Rei, Montmeló, Navarcles, Rubí, Sant Pere Vilamajor, Sant Quirze de Besora, Santa Coloma de Gramenet, Vilanova del Camí, Vilassar de Dalt i Esparreguera.
El Programa de Crèdit Local és un instrument de cooperació econòmic municipal fruit del conveni que la Diputació i Caixa de Catalunya van signar l'any 1994 i que s'ha anat prorrogant any rere any. Mitjançant aquest conveni, gairebé la totalitat dels ajuntaments de la província han accedit a crèdits a baix interès per poder realitzar inversions municipals.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ara a veure com s´els gasten

Anònim ha dit...

Creo que hay que enfocarlo de otra manera:
Como un Ayuntamiento pequeño como el de Masquefa, pero con un crecimiento de habitantes y viviendas tan espectacular, con el incremento de ingresos que esto conlleva, está solicitando créditos.
Aunque estos sean a bajo interés, está claro que si no funciona cuando hay bonanza económica ¿que ocurrirá cuando cuando venga el declive de la construcción / economía?, que vendrá sin duda.
Tendría un cierto sentido si hubiera inversiones de gran envergadura subvencionadas por el Ayto., pero me parece que no es el caso, más bien da la inpresión de ser un pozo sin fondo que absorbe todo lo que cae en su interior.

Anònim ha dit...

aixo avere com els gasten tots aquets diners

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
P.M. ha dit...

Hem eliminat dos comentaris.
Al Diari de Masquefa es poden fer tota mena de comentaris i opinions, però cal respectar els elementals mínims de respecte i educació.
Els comentaris que creiem que no ho facin seran eliminats.
Diari de Masquefa

Anònim ha dit...

si els comentaris eliminats diuen vritats no es tindiren que eliminar