dijous, 15 de juny del 2006

Es suprimeix el pas a nivell

A partir del setembre

El setembre es començaran
les obres de la supressió
del pas a nivell de Masquefa


La Generalitat ja n’ha adjudicat les obres


El Govern de la Generalitat ha adjudicat avui, per mitjà de l’empresa pública GISA, diverses obres per un import total de 94,4 MEUR. D’entre aquestes, cal remarcar la inversió de 1,6 MEUR per les obres de la supressió del pas a nivell d’FGC a Masquefa.
El preu de sortida de la licitació de l’obra era de 1.880.795,88 €, es van presentar 9 empreses, de les quals en va acceptar 8 i 1 en va quedar exclosa, amb ofertes que anaven de 1.872.468,86 € a 1.551.544,47 €. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa COMSA SA per 1.684.758,11 €, la tercera en ordre de major a menor rebaixa feta en la licitació.
Es preveu que les obres s’iniciïn el proper mes de setembre amb un termini d’execució de 9 mesos. Aquesta actuació permetrà que els vehicles que diàriament utilitzen aquesta via no hagin de passar per l’interior del municipi, ni s’hagin d’aturar per esperar el pas del tren. A partir d’ara, superaran l’obstacle de la via fèrria per mitjà d’una nova rotonda de 39 metres de diàmetre ubicada a la zona del pont existent sobre la línia d’FGC a l’alçada del CEIP Masquefa. La rotonda estarà ubicada en aquest punt ja que s’aprofitarà part de la infraestructura actual. L’obra adjudicada també inclou la construcció d’un nou vial de 275 metres de longitud en un nou accés que s’ubicarà a la zona sud-est del municipi. El nou vial passarà per sobre la via en el lloc del fals túnel existent en aquest punt. Actualment, no hi havia cap tipus d’accés en aquesta part del municipi. El vial es construirà sobre un terraplè i tindrà dos carrils i voreres laterals de 3 metres d’amplada que connectarà el carrer del Virolai, al costat nord de la via, amb la cruïlla del passeig de la Via i carrer de Picasso, al costat sud. Pel que fa al pas a nivell actual del carrer de Montserrat, serà substituït per un pas a nivell exclusiu per a vianants amb baranes per tal de no permetre el pas de vehicles. L’actuació també preveu obres complementàries com el drenatge de les aigües a la zona de confluència del passeig de la Via amb els carrers de Santa Clara i de Joan Miró.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya, aixo es el que ens ha portat aquesta mala pecora que tenim d'alcaldessa, els que vivim al carrer monserrat que ens fotem, total a ella que li importa si es fa malbe encara mes el poble.

Anònim ha dit...

A tots els podrits d'aquest ajuntament els tindrien que lligar alla a les vies del tren. Sobretot a la senyora diputada, aixo ya volm dir que de soterrament res de res.

Anònim ha dit...

Repasar el plan general:
http://www.cetrencada.com/plageneral/3propostes.htm

Anònim ha dit...

Ja era extrany que es fes el soterrament del tren per fer el que faran millor que el deixin com esta, per que el soterrament no es fa solament per els cotxes si no també per la seguretat de les persones, quina seguretat posant valles on es ara el pas a nivell no va haver-hi un on esta ara el pont, el van treure per la seguretat i ara el tornen a posar, avere si arreglem una mica les coses i a part de arreglar aixo, arreglar masquefa que li fa falta!

Anònim ha dit...

que vol fer aixo per seguir construint señora alcaldessa , ja esta be el poble com esta..