divendres, 16 de juny del 2006

Masquefa ha estat notícia polèmica

Per un pamflet del PP

Ahir i avui hem vist Masquefa a tots els diaris

Ahir i avui Masquefa ha sortit a una pila de diaris i a d’altres mitjans informatius, per la polèmica que s’ha generat pel pamflet que el PP va repartir a Masquefa contra l’Estatut.
Fa uns dies vam poder veure per Masquefa el pamflet del PP masquefí contra l’Estatut, signat per en Moraben i amb el seu peculiar llenguatge, on entre altres coses diu que l’estatut:
"favorece a los perros, golfos, ladrones, borrachos, drogadictos y a gentuza" .. “Hace 36 años Cataluña estaba la primera en el poder adquisitivo de España, y la primera en bienestar social, hoy es la última de España" ... "Porque el nuevo Estatut sólo favorece a las multinacionales y las grandes empresas" ... “el nuevo Estatuto favorece que cuando una persona trabajadora comete una infracción de tráfico ha de pagar por fuerza mientras cuando un ladrón roba un coche no se le puede decir nada porque sería un marginado de la sociedad".
El dimecres dia 14, Joan Saura en un acte a Manresa va llegir alguns fragments d’aquest pamflet, va dir que era obvi que tot això era mentida, ho va lamentar i va instar Piqué a "desautoritzar" els autors del document i a plantejar-se si ha d'expulsar-los.
En Daniel Sirera, portaveu del PP en el Parlament, va replicar dient que aquesta afirmació és falsa i que el PP no té junta local a Masquefa i va reclamar a Saura que rectifiqui les seves "mentides" sobre els populars.
Pere Calbó, dirigent del PP a l’Anoia, ha assenyalat que els que han fet aquest full no tenen cap vincle amb el PP i també ha demanat una rectificació a Saura.
Els mitjans informatius d’arreu de l’estat s’han fet ressò d’aquesta polèmica amb tota mena de consideracions, dels que s’han limitat a explicar els fets als que han afegit més acritud a la cosa, com ara “Libertad Digital” que diuen “para volver a justificar las agresiones a los populares, Saura intenta desacreditar al PP” i HoNoticies “que aquest document es una burda falsificació”.
Sigui el que sigui, aquest paper existeix, nosaltres també l’hem vist, i la majoria de masquefins es pensen que en Moraben és un dels representants del PP a Masquefa.

Algunes d'aquestes notícies:

· La Malla
· Diari de Girona · El Debat · Ho Noticies ·
· El Pais
· Libertad Digital · La Veu ·

1 comentari:

Anònim ha dit...

No sé si podríeu posar aquest paper al Diari de Masquefa.
No n’he vist cap i m’agradaria veure’l.