dimecres, 28 de maig del 2008

‘Pilota de set’ no para


Més presentacions de
'Pilota de set',
de Joan Pinyol


En el marc de la Roda d'autors que enguany han organitzat conjuntament les biblioteques públiques d'Igualada, Sitges i Sant Adrià del Besòs, el recull de contes Pilota de set (Ed. Proa) de Joan Pinyol serà presentat dijous 29 de maig a la Biblioteca de Sant Adrià del Besòs i dilluns 2 de juny a la Biblioteca "Santiago Rusiñol" de Sitges.
Les presentacions aniran a càrrec dels dos autors que l'escriptor capelladí ha presentat durant dos dilluns consecutius a la Biblioteca Central d'Igualada. És a dir l'escriptora de Sitges, Berta Vidal, autora del recull de contes Amami, Alfredo (publicat per La Busca Edicions) presentat per Pinyol a Igualada el passat 12 de maig i l'escriptor de sant Adrià del Besòs, Pedro de la Prada Alcover, autor de la biografia Mamá Talela (editada per l'ajuntament d'aquella localitat del Barcelonès) i presentada per l'escriptor capelladí també a la capital anoienca el 19 de maig.
Les presentacions de Pilota de set a Sant Adrià del Besòs i a Sitges, que completen aquesta primera Roda d'autors, se sumen a la ja llarga llista de poblacions on Joan Pinyol ha donat a conèixer el recull, després de fer-ho a Barcelona, Capellades, Pla del Penedès, Santa Margarida de Montbui, Igualada, Sant Pere de Riudebitlles i Sant Salvador de Guardiola, a banda i banda, doncs, de l'escenari per on transcorren en set cotxes les seves històries.