diumenge, 4 de maig del 2008

Volen ampliar l’abocador de Can Mata


L’Ajuntament dels Hostalets convoca un acte informatiu


Al cap de pocs dies de saber que l’Ajuntament de Masquefa havia aprovat per unanimitat i pel procediment d’urgència un acord amb l’abocador de Can Mata sense que els vilatans s’hi poguessin pronunciar ni obrir cap període d’informació pública, ara l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola fa saber que hi ha una sol·licitud per ampliar l’abocador. L’Ajuntament dels Hostalets ha convocat per a demà dilluns dia 5, a les 8 del vespre i a l´auditori de Cal Figueres dels Hostalets, un acte informatiu per tal d’explicar-ho.
Acte Informatiu
Sol·licitud ampliació del dipòsit controlat de Can Mata
Per la present us fem avinent que el proper dilluns 5 de maig de 2008, us convoquem a l’acte informatiu relatiu la sol·licitud d’Autorització Ambiental per una nova fase d’explotació del dipòsit controlat de Can Mata.
La reunió informativa convocada per l´equip de govern tindrà lloc a l´auditori de Cal Figueres a les 20 hores.
Esperem la vostra assistència,
Atentament;
Jordi Calpe Carbonell

1 comentari:

Anònim ha dit...

AQUI ES LA RESPOSTA A LA VENUDA DE L'AJUNTAMENT, ARA JA ELS HI HAN TAPAT LA BOCA AMB DINERS DE MERDA I ENS FARAN UN ABOCADOR TAN GRAN QUE AVIAT ENS TINDREM QUE ANAR DEL POBLE PER SER INSOPORTABLE EL PODER VIURE ENTRE TANTA PORQUERIA.

QUE ESPERA LA GENT DE MASQUEFA PER DIR UN GRAN NOOOOO A L'ABOCADOR, PER ENVIAR A L'ALCALDE LES SEVES PROTESTES, PER DIR-LI QUE NO VOLEN ELS DINER DEL VERÍ, DE LA MORT, DE LA BRUTICIA.
QUE DIRAN ARA ELS NOSTRES REPRESENTANTS DEL L'AJUNTAMENT A AQUESTA AMPLIACIÓ, PREGUNTEU.