dimecres, 21 de maig del 2008

El Club Patí Masquefa torna a estar a Primera



El sènior del Club Patí Masquefa puja de categoria



Per fi s'ha aconseguit! Després de 14 anys el Club Patí Masquefa torna a estar a 1era Catalana. L'últim any que es va jugar a aquesta categoria era la temporada 94-95. Aquella temporada es va jugar a la pista de l'Alzinar, ja que s'estava construint el que ara és el pavelló de Masquefa. Un bon equip i una bona planificació han fet que l'equip, a falta de 2 jornades per acabar, matemàticament ja sigui equip de 1era.
Durant els últims any , el C.P. Masquefa ha treballat de valent per la base, fent que sigui una de les més nombroses de la comarca, i aconseguint grans resultats, ficant els seus equips entre els millors de Catalunya. S'han guanyat varies lligues de base i el nombre d’esportistes va creixent any rera any. Per acabar de ficar la cirereta, només faltava pujar l'equip sènior de categoria (categoria on ens podem trobar els filials de equips de la OK Lliga, com el Noia, Vic, Igualada...) i fer que la base tingui un mirall on mirar-se. Si es segueix aquesta línia, podrem dir que al Club Patí Masquefa li queden moltes tardes, matins i nits de bons moments!
Aquesta temporada, el sènior a aconseguit omplir de gom a gom diverses vegades el pavelló, on quan juga el sènior s'obre el bar i es pot menjar un bon entrepà acompanyat de la beguda a molt bon preu. Els sènior juguen el divendres a ¾ de 10 del vespre, i això facilita que molta gent vagi a sopar i pugui veure un gran partit de hoquei Patins.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats equip!! e vingut fa poc a veureus i m'arrepenteixo de no venir abans. Bon espectacle, bon ambient , i bon menjar!!! sort a primera, us seguire animant!! ah!!! m'an dit que divendres 31 es l'ultim partit i que serà una gran festa!!! ens veiem alla!

Anònim ha dit...

Enhorabuena a todos, os lo mereceis despues de tanto esfuerzo.
Espero que una vez que ya habeis subido, os mantengais en 1ª, pq sois un equipo genial.
Lo dicho felicidades a todos!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats equip!!!!!.
Molt macus Isaac y Joan!! jejeje.