dimecres, 30 d’abril del 2008

Oh!Blong, festival de música a Masquefa

El dissabte 10 de maig del 2008

Amb les actuacions de
'Pau Riba i Muuu',
'Daniel Sáez' i
'La Increïble Història
de Carles Carolina'


El proper dissabte dia 10 de maig es celebrarà a Masquefa la primera edició d'Oh!Blong, un festival de caire rock, on, com a cap de cartell, vindrà en Pau Riba i Muuu i també el cantautor masquefí Daniel Sáez i La Increïble Història de Carles Carolina.
El festival serà al recinte de la Fabrica Rogelio Rojo, l’obertura de portes serà a les 9 del vespre i l’entrada costarà 5 euros.
Pau Riba torna en un Festival de Rock a Masquefa després del mític i llegendari Festival de Rock de Masquefa d’ara fa uns 30 anys, i torna amb Electròccid Àccid Diòptria Xou, proposant una posada en escena totalment electrificada i 100% rockera. Amb els "Muuu" (part del components del grup de música experimental Matavacas, potser els més "heavys") s'ens ofereix de nou una revisió de temes emblemàtics, els que apareixen als discos "Electròccid Àccid Alquimístic Xoc" i l'aclamat "Diòptria". No obstant el que sobta en aquest espectacle és el caire radical i hard-rocker que aquesta salvatge formació li ha donat a aquests clàssics del Roc a Catalunya. El que anirà evolucionant d’aquesta proposa es completament imprevisible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guauuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja era hora