divendres, 18 d’abril del 2008

Pilota de set presentacions


Joan Pinyol realitza
set presentacions de
‘Pilota de set’


Pels volts del dia del llibre, Joan Pinyol està realitzant set presentacions diferents d'un dels seus dos nous llibres. Es tracta de Pilota de set (Ed. Proa), un recull també de set històries protagonitzades per set cotxes que circulen entre la capital del Bages i la capital de l'Alt Penedès a través de l'escenari de les misèries i de les grandeses humanes.
Tenint en compte les poblacions que regalen personatges per sumar històries en aquest nou llibre de narrativa de l'escriptor capelladí Pinyol, fins al moment i entre el 15 i el 26 d'abril Pinyol dona a conèixer l'obra en els següents dies i llocs :
Dimarts 15 d'abril, 19.30 h. Llibreria Proa Espais Barcelona ( c/ Rosselló, 212), a càrrec de David Serrano, professor de la UOC.
Dijous, 17 d'abril, 20.30 h. Biblioteca de Capellades (c/ Garbí, 41 Capellades), a càrrec de David Serrano, professor de la UOC.
Divendres, 18 d'abril, 22.00 h. Sala d'actes del Poliesportiu Municipal del Pla del Penedès. (l'Alt Penedès)
Dilluns, 21 d'abril, 19.30 h. Biblioteca de Santa Margarida de Montbui (l'Anoia) (c/ Sant Miquel, 6), a càrrec de Iolanda Acosta, regidora de cultura de Montbui.
Dimarts, 22 d'abril, 19.30 h. Biblioteca Central d'Igualada (plaça de cal Font, s/n), a càrrec de Jaume Farrés, professor)
Dimecres, 23 d'abril, 19.30 h. Sala de les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles (l'Alt Penedès).
Dissabte, 26 d'abril, 12.00 h. Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola (El Bages).
A part de la intervenció dels respectius presentadors i de l'autor, aquestes presentacions compten amb una sorpresa audiovisual molt lligada a cadascuna de les trames narratives que recull el llibre. No us la perdeu!
Amb Pilota de set, que ha editat Proa i que ja es troba a les principals llibreries del país des de fa setmanes, Joan Pinyol es va proclamar guanyador del XLIII Premi Recull de narrativa.