dilluns, 21 d’abril del 2008

Desacords amb el conveni de l'abocador


La Coordinadora d’Afectats per l’Abocador no recolza el conveni amb l’abocador


En cap moment l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb la Coordinadora per aquest acord ... la Coordinadora mai vendria la salut de la població ... la salut no te preu ... s'hauria d'haver consultat al poble, que és directament l'afectat ... “ diu, entre d’altres coses, la Coordinadora d’Afectats per l’Abocador, sobre l’acord de L'Ajuntament amb l'abocador.

Diari de Masquefa ha preguntat a la “Coordinadora d’Afectats per l’Abocador dels Hostalets de Pierola” quina és la postura de la Coordinadora sobre l’acord i el conveni que han signat l’Ajuntament de Masquefa i Cespa, l’empresa que gestiona l’abocador de Can Mata dels Hostalets de Pierola. I també si els han consultat per aquest conveni, si els han donat a conèixer el text del conveni, els punts que els semblen positius i els que veuen negatius, si creuen que s’havia de consultar a la ciutadania o no calia, ... I la resposta que hem rebut de la Coordinadora és aquesta:

En cap moment l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb la Coordinadora per aquest acord que es vol dur a terme amb l'empresa de l'Abocador, tot i sabent que estem dins la Comissió de Seguiment i que seria de gran interès per la Coordinadora, que en tot moment és la que està representat el sentir dels afectats del nostre poble.
Tampoc han posat al nostre coneixement una còpia del conveni que volen portar a terme, potser perquè saben molt bé que la Coordinadora mai vendria la salut de la població, i el que en realitat sempre hem reivindicat és el tancament del dipòsit.
De totes maneres, els ciutadans de Masquefa ja han donat l'avís a la Coordinadora, i hem demanat una entrevista amb el Sr. Alcalde per saber què és el que estan portant a terme sense el nostre coneixement i a canvi de què ?
Tan aviat en tinguem una còpia, (si ens la volen facilitar, es clar) farem un comunicat públic amb la nostre posició, ara bé; que quedi ben clar, que cap conveni que s'hagi fet a canvi de diners, i a esquenes del poble, pot ser bo per la població de la nostra vila, ja que com sempre hem dit, la salut no te preu.
És clar que s'hauria d'haver consultat al poble, que és directament l'afectat i el que està pagant la negligència dels nostres polítics, i això demostra una vegada més que només demanen l'opinió quan interessa als que manen. I que no ens vinguin amb això que son els representants del poble, al poble no l’anul·la cap representant, en casos tan greus s'ha de consultar.
Invitem i agrairem a la gent que llegeixi aquest escrit, hi donés la seva opinió.
Coordinadora d’Afectats per l’Abocador dels Hostalets de Pierola

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El portaven ben calladet perquè la gent de Masquefa no sabessim les malifetes que fan per sotamà.

A saber on aniràn a parar els diners, tanta falera es molt sospits.

Anònim ha dit...

El ACa ya está investigando abocadors ilegales en Gelida y Sant Llorençs a ver si pasan por Masquefa. Mirar la vanguardia amigos del diari a ver que se puede hacer.

Anònim ha dit...

Estimat anònim; l'abocador de can Mata no es il.legal, el que pasa es que el que hi aboquen sí és il.legal, i com que no hihà cap control dons ens trobem al el perill lògic del dessempar per part de la Generalitat, que és la que es´`a fomentant aquest abocador.
Fins que no n'hi hagi una catàstrofe ben grossa i la gent hàgi de sortir a carrer amb mascareta la administració no farà res.
Desprès tots els nostres politics sortiran dient que ells no han tingut culpa, però per cobrar sí que estan bons.

Anònim ha dit...

Vaig veure aquesta noticia a La Veu digital. La setmana passada hi vaig deixar dues vegades un comentari i no l’han publicat. El comentari és aquest:

“En aquesta noticia dieu: “Més informació divendres a la Veu” i no ha estat així, avui, divendres 25, a la Veu no en parleu i això ja he vist que en algunes noticies ha passat d’altres vegades.
Quan a l’Ajuntament de Masquefa manava un govern d’esquerres, força sovint publicàveu, en la edició en paper, informacions critiques als que manaven, cosa que trobava molt bé, però ara que hi ha un govern de dretes, en la edició en paper, eviteu posar-hi qualsevol noticia que pugui ser conflictiva o critica amb els que manen, cosa que no em sembla gens bé.
Crec que hauríeu de rectificar, no està bé ser sectari d’aquesta manera.”