dijous, 22 de març del 2007

Sobirania i Progrés a l'Anoia

El dissabte 24 de març

Presentació de Sobirania i Progrés a Calaf i a Igualada
Ja estan a la venda les entrades pel CAS 07 - Projecte Independència

Aquest proper dissabte 24 de març, es fa la presentació de Sobirania i Progrés a l'Anoia: a Calaf i a Igualada. La presentació a Calaf, tindrà lloc a les 12 h del migdia a la Taverna Cal Macarró i la presentació a Igualada serà a les 20 h al Museu de la Pell d'Igualada. Totes dues presentacions aniran a càrrec del director i actor Joel Joan (el president), de l’historiador Oriol Junqueras (el vice-president), i del professor de dret constitucional Hèctor López Bofill.
La plataforma Sobirania i Progrés es defineix com “un conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que compartim la idea que el benestar de la nostra societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena”, el qual té per objectiu “impulsar des de la societat civil el projecte sobiranista perquè esdevingui majoritari en la nostra societat, donant suport a aquelles iniciatives polítiques i socials que reforcin i difonguin el projecte sobiranista”.
Si bé fins ara la tasca principal d’aquesta plataforma s’ha dut a terme a través d’un portal web on es presenta el projecte i es publiquen diferents articles d’opinió, el fet és que aquest mateix portal ha servit també fins al moment per recollir l'adhesió de noves persones. A punt d’arribar a les 12000 adhesions, en superar les 10000 els impulsors de la plataforma van presentar la promoció de tres objectius estratègics: una iniciativa legislativa popular que reculli mig milió de signatures per demanar al Parlament del Principat la realització d’un referèndum per a l’autodeterminació dels Països Catalans, l’objecció fiscal a l’Estat espanyol per aconseguir que la Generalitat de Catalunya recapti tots els impostos propis i posi fi a l’espoli fiscal, i, finalment, la internacionalització del procés cap a la sobirania dels Països Catalans i el suport d’altres nacions sense Estat.
Per altra banda, Sobirania i Progrés ja ha posat a la venda les entrades pel CAS 07 - Projecte Independència. Sobirania i Progrés presentarà públicament en aquest acte les iniciatives que posarà en marxa per exercir el dret de decidir dels Països Catalans. El CAS'07 serà un acte d’autoafirmació nacional i cultural, la celebració d’un macroconcert el divendres 27 d’abril, al BTM, amb Obrint Pas, els Pets, la Troba Kung-fú, un espai de referència cultural de la ciutat de Barcelona, per tal de repetir un acte multitudinari de la cultura i de la música catalanes, i consolidar-lo en una cita de referència, entre la societat catalana, per difondre i defensar una cultura nacional, de masses, moderna i plena. Més informació: Cas07

· Informacions de: · BonRotllo.cat · Sobirania i Progrés · Cas07 ·