dilluns, 12 de març del 2007

La CGT denuncia Correus a Masquefa

Pel seu mal funcionament
La CGT denuncia el mal
funcionament de Correus a Masquefa


La Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) ha denunciat davant el Ministeri de Foment retards en el repartiment del correu a Masquefa i a 8 pobles més de la província de Barcelona. La CGT ha lliurat aquesta informació també al Síndic de Greuges tal com es van comprometre després de la reunió mantinguda amb ell.
Els 9 pobles denunciats són: Sant Vicenç del Horts, Abrera, Olesa de Montserrat, Masquefa, Gelida, Bigues i Riells, Rubí, L’Ametlla del Vallès i Sant Fost de Capcentelles. Fins ara són 19 el total de denúncies presentades per CGT al Ministeri de Foment per incompliment de la Llei Postal i falta de repartiment diari.
Els denominadors comuns de les denúncies són: La falta de repartiment diari del correu. Zones de repartiment que per la seva amplitud triguen entre 2 i 5 dies en completar-se en lloc de poder-se realitzar diàriament. Centres de treball en els quals és totalment impossible treballar físicament ja que hi ha un espai d'entre 1 i 2 metres quadrats per treballador. L'empresa hauria de canviar físicament de local en alguns llocs ja que en els locals actuals ni cap ni cabria la plantilla que necessària per a poder realitzar un repartiment diari i de qualitat. Estudis o dimensionaments per a actualitzar les plantilles que triguen 15 mesos en posar-se en pràctica quan ja en molts casos no són útils. Els estudis de necessitats de plantilles en les poblacions es fan aproximadament cada entre 5 i 10 anys.
La CGT diu que no són “fets puntuals “, com sempre dóna com excusa “Correos”, sinó que estem davant insuficiències crònic-estructurals, que venen donades pel costum de “Correos” de trigar anys a actualitzar els treballadors necessaris per a les poblacions o els polígons que estan en creixement així com de la necessitat de tenir locals que reuneixin els requisits per a treballar. La CGT seguirem denunciant les irregularitats que detectem quant a l'incompliment de la Llei Postal i que diu que “Correos” com Servei Públic haurà de: “repartir el correu diàriament com a mínim una vegada al dia de dilluns a divendres”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja era hora que algu fes alguna cosa en referencia akest fet que ens afecta a tots, ja que tots ens queixem pero no aportem cap sol.lució, pero em sembla que no arrglarem res. jo no se altres pobles pero a masquefa arriben les cartes amb molt de retard.

Anònim ha dit...

Em sembla que ja es hora de que n'hi hagi a Masquefa una nova proposta municipal per les eleccions.
La majoria de la gent que hi vivim aqui ja estam farts de veure les mateixes cares, la mateixa incompetència, el mateix bunker i hipocrecia al nostre ajuntament.
Per no dir noms, hem de fer-nos una idea del que pasa quan veiem que un individu en porta 26 anys a l'ajuntament i mai ha fet res que valgui la pena pel poble, a menys que no sigui viure personalment ell del cabildo.

Ja es hora que el poble de Masquefa s'en tregui d'asobre els de sempre, que entri sang nova i disposada a treballar per una Masquefa millor, més justa i de tots.
Una gent que s'estimi el seu poble de debó que faci una bona feina que repercuteixi per igual a tothom i sobre tot que no prioritci l'obediència de partit per sobre dels interessos dels vilatans, gent independent que l'únic que vulgui sigui una Masquefa més humana, on poguem viure tots en les millors condicions posibles.

Anònim ha dit...

Menos demagogia La Sociedad Estatal Correos y Telégrafos es una Sociedad Anónima de capital cien por cien público, cuya representación y gestión corresponde tres órganos superiores de dirección: El Consejo de Administración y su Comisión Ejecutiva, y el Presidente

Es estatal y una sociedad anonima no depende del ayuntamiento.

Cuidado por que existen poblaciones sin servicio de correos.