dilluns, 26 de març del 2007

Compromís pel País Valencià

Presentació a Barcelona

L’Espai País Valencià presenta a Barcelona la
coalició electoral Compromís pel País Valencià

El dilluns, 26 de març de 2007, a les 20.00 hores.
A la Biblioteca Jaume Fuster.Plaça Lesseps, 20-22. Gràcia. Barcelona

Els principals representants del pacte explicaran les seues propostes per fer possible el canvi a la Generalitat Valenciana.
Espai País Valencià presenta avui dilluns 27 de març a Barcelona la coalició electoral Compromís pel País Valencià, formada per Esquerra Unida, Bloc Nacionalista Valencià, Els Verds, Els Verds-Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana del País Valencià. A l’acte hi intervindran els principals responsables dels cinc partits coaligats: la candidata a la Presidència de la Generalitat pel Compromís i coordinadora general d’EUPV, Glòria Marcos; el secretari general del Bloc, Enric Morera; el portaveu d’Els Verds, Joan Francesc Peris; el portaveu d’EV-EE, Carles Arnal, i el secretari general d’IRPV, Pablo Rodríguez.
L’Espai País Valencià, entitat que agrupa valencians i valencianes residents a Catalunya, acull aquesta presentació als valencians residents a Catalunya i a la societat catalana en general per donar a conéixer una inicativa política que té com a voluntat clara foragitar el Partit Popular de les institucions valencianes i redreçar les polítiques públiques després de dotze anys de governs del PP. Un dels grans objectius de l’Espai com a entitat és la defensa de la llengua, la cultura i el territori valencians, temes en els quals hi ha una gran coincidència en els punts programàtics del Compromís. Aquesta aposta pel redreçament nacional i cultural del País Valencià es fa més clara encara després del pacte estatutari “de la vergonya” entre PP i PSOE, que deixa els valencians com una autonomia de segona classe, a més de consagrar el secessionisme lingüístic i altres aspectes alarmants.
Durant l’acte, a més dels principals caps visibles de la coalició nacionalista i d’esquerres, es podran veure diversos fragments del film “Ja en tenim prou”, on diversos autors desgranen nombroses raons que fan necessari un canvi de govern al País Valencià. A les seues intervencions, els dirigents de Compromís transmetran un missatge clar: “una altra forma de fer política és possible, més igualitària, més respectuosa amb el medi ambient, la llengua i la cultura, més honesta. En definitiva, un altre País Valencià és possible”. A la presentació acudiran diversos representants de la societat civil catalana.
Estaria bé que tothom qui pugui ho digui als seus coneguts i en faci la major difussió possible, ja sabeu com s’està per allí baix, i per si fora poc ara volen tancar TV3.

· Espai País Valencià ·
· Compromís pel País Valencià ·

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bona idea el Compromís pel País Valencià, però el que no entent és perque tan sols han fet el pacte per a la Generalitat i no ho han fet per als ajuntaments, ni tan sols per al de València.
Salut i foc!