dimarts, 13 de març del 2007

El vi i el cava de Masquefa al Japó

Del 13 al 16 de març

Can Bonastre participa a
la fira Foodex de Tòquio


El vi i el cava de les Bodegues Can Bonastre de Masquefa es pot trobar aquests dies a la fira Foodex, que se celebra a Tòquio del 13 al 16 de març. Es pot trobar a l’estand de PRODECA del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, al qual hi ha representades sis empreses o entitats d’alimentació i begudes de Catalunya.
Foodex és el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important de Japó, la tercera major mostra mundial del sector i la primera de la regió Àsia-Pacífic. Amb una periodicitat anual, notable influència en l’àrea asiàtica més propera, i un dels punts d’entrada en aquella zona per als productes alimentaris i les begudes. La majoria de visitants són professionals, caps de compres de grans superfícies, importadors, xefs de restaurants i sommeliers.
La progressiva occidentalització dels hàbits i costums dels japonesos, que cada vegada tenen més interès per una alimentació saludable i de prestigi, fa que els productes de la dieta mediterrània resultin especialment atractius. Els productes catalans, emmarcats dintre de la dieta mediterrània, i la projecció de Catalunya com a país especialment atractiu per als japonesos, són aspectes positius per a l’establiment i consolidació de contactes comercials.
Les 6 empreses catalanes participants són: Pime – Cava, Associació d’elaboradors de cava de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès); Bodegues Can Bonastre, Vi i cava de Masquefa (Anoia); ALICSA, Fruita seca i oli d’oliva, La Granadella (Garrigues); Molí dels Torms, Oli d’oliva, olivada, olives, Barcelona; Europastry, Pa, brioxeria ultracongelada, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental); Sant Aniol-H. de José Bassols, Aigua Mineral, Sant Aniol de Finestres (Garrotxa).
· Foodex ·