dimecres, 7 de març del 2007

Fita històrica pel futbol sala de Masquefa

Al Pavelló Olímpic de Reus

Barcelona guanya el Campionat de Seleccions Territorials de Futbol Sala de Catalunya
En la selecció hi han participat 4 masquefins del Futbol Sala Espardenya

El passat dia 3 de març va tenir lloc al Pavelló Olímpic de Reus el II Campionat de Seleccions Territorials de Futbol Sala de Catalunya, on la selecció de Barcelona, amb 4 components de l’equip “Espardenya” de Masquefa, va assolir el títol guanyant les semifinals a Girona i la final a Tarragona, segons ens informa Álvaro Pérez responsable del Futbol Sala Espardenya Masquefa i seleccionador de Barcelona.
Els 4 jugadors de Masquefa que han participat en aquesta selecció de Barcelona són Cristian Fraile Ciment, Francis Garcia Heredia, Daniel Alcalà Prieto i Jose Garcia Heredia. Alvaro Pérez Gamero va ser escollit com a seleccionador de Barcelona gràcies a la bona trajectòria de l’equip del Futbol Sala Espardenya Masquefa.
Al Campionat han participat les quatre seleccions de Catalunya, dos equips Juvenils (Club Fincas Legna i Santa Coloma de Queralt) i dos Femenins (FSF Balvitrans Renau i UE Maspujols) que han disputat encontres d’exhibició.
Les semifinals del campionat les han disputat les seleccions de Girona i Barcelona, guanyant la Selecció de Barcelona als penals, desprès d’acabar en empat a dos gols. L’altra semifinal l’han disputat Tarragona i Lleida guanyant la Selecció de Tarragona per un rotund 10 a 2.
Desprès d’un dinar de germanor s’ha disputat l’encontre per al tercer i quart lloc entre les seleccions de Girona i Lleida amb un resultat de 6 a 2 per al jugadors de Girona.
La Final que ha estat presenciada per més de 400 persones, ha donat com a campió del II Campionat de Seleccions Territorials a la Selecció de Barcelona per 5 – 4. Com a subcampió la Selecció Tarragona, en 3er lloc la Selecció Girona, en 4art lloc la Selecció Lleida. L’encontre ha estat emocionant fins al final, ja que la Selecció de Tarragona ha lluitat fins a l’últim segon de l’encontre.
Els màxims Golejadors del Campionat han estat, Isidro Merchan Soto (Selecció Tarragona) 5 gols, Sergi Fernández Giménez (Selecció Tarragona) 5 gols, Millor Porter José Manuel Lago (Selecció Barcelona), Millor Jugador de la Final Sergi Fernández Giménez (Selecció Tarragona).
Entre d’altres mitjans informatius que han fet seguiment d’aquest campionat, cal destacar TV3-Canal33, TV-Reus i Ràdio Jove Reus que va seguir els encontres en directe.
El seleccionador Nacional Català va aprofitar la seva presència al campionat per donar als jugadors les bases en les quals treballarà la Selecció Catalana absoluta. Els partits jugats en aquest campionat també han servirt per escollir el jugadors que participaran amb la selecció catalana a la copa del món del pròxim mes de juny i al mundial a Buenos Aires (Argentina) l’any vinent.
Des de Diari de Masquefa volem felicitar i donar l’enhorabona al Futbol Sala Espardenya Masquefa i als jugadors que han participat en aquest campionat, esdeveniment històric per a Masquefa i que honora a tota la vila.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Totes les felicitacions a "l'Espardenya".

Anònim ha dit...

Hola,

Anònim ha dit...

hola em dic oriol i vaig jugar laltre dia amb lleida el campionat de seleccions territorials. Algu sap que podria fer per rebre imatges de l'encontre pel 3 i 4 lloc i de la final? deuixeu comentari aki, moltes gracies

P.M. ha dit...

Hola Oriol,
Les fotografies oficials del campionat es poden trobar a:
Foto Lindez, C/Closa de Mestre, 13. 43204 Reus. Tel.977 750 405.
També hi ha un video amb imatges del campionat a : TV3/Canal33
Salut.

Anònim ha dit...

Molt bé “Espardenya”!!
I molt bé Diari de Masquefa per fer-se ressò d’aquesta noticia i molt malament l’Ajuntament de Masquefa que ha ignorat la noticia en la seva web, quan en d’altres casos semblants no ho ha fet.
Hi deuen haver uns masquefins més masquefins que d’altres.