dilluns, 12 de setembre del 2005

No hi havia la Senyera

Al Casal l’Alzinar

“L’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural”, amb els seus diversos grups, ha estat històricament una de les entitats masquefines més representativa, amb més incidència, més combativa i reivindicativa, avançada en exercir amb normalitat en català i catalanament, que en temps de la dictadura ja organitzava activitats en català i exhibia en els seus actes la bandera catalana. Però aquest any per la diada de l’11 de setembre no van posar la senyera.

Ja sabem que això només és un símbol i que la bandera no fa la cosa.
¿Però no serà això la senyal que la societat l’Alzinar es va esllanguint i es va fent, en tots els sentits, cada vegada més petita?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

quina vergonya

Anònim ha dit...

No crec que ni hagi per tant

Anònim ha dit...

Fa molts anys que visc a Masquefa, i tot i no ser soci de L'Alzinar em sap greu que tractin malament una entitat tant del poble, aquestes guerres amb l'Ajuntament perquè no vol pagar el que promet, que l'Ajuntament no vol envelat, que l'Ajuntament no vol que l'Alzinar torni a fer la Festa Major. Crec que en aquest moment, L'Alzinar està en crisi, perquè volent fer activitats pel poble, com ha fet sempre, es troba amb un Ajuntament que li tomba l'esquena. Quan l'actualitat es centra en demanar a Madrid si sóm una nació o no, quan no hi ha cap impediment per anar a reivindicar al fossar de les moreres les victimes d'aquell corpus de sang, la defensa del català ja ens la fan els polítics, ara L'Alzinar ha de recolocar-se dins la societat civil, després que l'alcaldessa i diputada al parlament els vulgui apartar del que sempre han fet. En relació a l'època actual i veient l'evolució dels Ateneus a tot Catalunya, l'entitat no es fa petita perquè si, sino perquè els interessos dels politics hi juguen molt. Tot el poble sap que ara toca ofegar l'Alzinar, qui serà la propera victima?

Anònim ha dit...

Si la societat es va morint poc a poc es per culpa d'aquesta colla de podrits de l'ajuntament que no volen sino enfonsar-la, perque? potser perque aquets terrenys tenen massa valor com per no poderlos tocar?

Anònim ha dit...

Segur que el que ha escrit aquesta noticia tampoc la va posar a casa seva. Deixeu l'alzinar en pau.
Aquest any els hi pendreu la festa major? Quina vergonya viure en un poble on la persona mes inculta es la regidora de cultura.

Anònim ha dit...

L'alzinar es el millor que tenim a masquefa, i en comptes d'ajudarlo, l'ajuntament nomès el voleu ensorrar. Quina colla de desgraciats que sou. Un soci

Anònim ha dit...

Ells no posen la senyera, pero a l'ajuntament no poseu ni l'envelat per la festa major del poble, que si es fa es gracies a ells, i ara veniu a criticar l'alzinar? aquesta regidora de cultura que dimiteixi ya. NO VOLEM FESTA MAJOR SI LA FA L'AJUNTAMENT