dijous, 8 de setembre del 2005

L’Ajuntament de Masquefa reestrena la Web

El 23 d’agost va ser noticia el canvi per la renovada web de l'Ajuntament de Masquefa

Descobriu-la! ... , ens diuen en la primera pàgina. Ho hem fet i la veritat és que ens ha decepcionat una mica.
La imatge, el disseny gràfic, està força bé, una imatge senzilla, clara, neta, el millor per una web d’un organisme públic, que hauria de ser interactiva.
Els continguts descriptius sobre Masquefa i com s’organitza l’Ajuntament, no estan malament, encara que hi em trobat alguns errors. Aquestes coses les haurien de repassar i rellegir més de tres.
També està bé poder accedir a diversos documents, per a realitzar tràmits, ordenances, etc.
Però creiem que una web d’una administració pública hauria de ser i hauria d’haver-hi moltes més coses.
· ·
Algunes de les coses que es troben a faltar :
· Poder fer totes les consultes, tràmits, pagaments i gestions susceptibles de fer per internet.
· Els correus electrònics de tots els regidors i de totes les àrees i serveis (només n’hi ha alguns).
· Opcions de participació ciutadana activa.
· Les noticies sobre Masquefa i les que tinguin interès especial per a Masquefa, a més de les de l’Ajuntament (en aquests 15 dies han sortit més noticies de l’Ajuntament en la premsa que les que surten en aquesta web).
· Informacions a primera pàgina de les realitzacions importants de l’Ajuntament, a més de les activitats culturals i cíviques.
· En els enllaços, falten molts enllaços d’empreses i altres ens de Masquefa que poden ser interessants de ser-hi (hi ha gairebé 50 webs masquefines) i d’altres enllaços que també poden ser d’interès.
· I encara d’altres més.

Esperem que de mica en mica, l’Ajuntament de Masquefa vagi millorant la seva web i sigui quelcom més que una eina de propaganda institucional, cosa en la que cauen masses institucions.
I un altre observació, “Arranc”, diu la noticia de l’Ajuntament, a més de ser una paraula incorrecta ens sona estrany i forçat, suggerim : engega, engegada, arrenca, arrencada, inici.