dimecres, 21 de setembre del 2005

Els Mossos detenen 4 persones de Masquefa

Per robatori i compra d'objectes robats

Els Mossos d'Esquadra han detingut entre els dies 19 i 20 de setembre Juan SH, de 27 anys; Ivan DP, de 35, i un menor de 15, com a presumptes autors de diversos robatoris a locals i habitatge, i a Juan Luis GC, de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte de compra d'objectes robats, tots ells veïns de Masquefa.

Durant les darreres setmanes s'havien produït un seguit de robatoris a locals i habitatges de la població. En el decurs de la investigació, els mossos van considerar, pel modus operandi, la localització de la zona i l'espai , que els autors d'aquests robatoris eren les mateixes persones.
Els agents van localitzar els tres sospitosos als quals van detenir desprès de relacionar-los amb un total de tres robatoris, perpetrats a l'Ateneu Popular, a un centre esportiu i en una associació de veïns del municipi.
Posteriorment, es va detenir una quarta persona, Juan Luis GC com a presumpte autor d'un delicte de receptació. En el moment d'identificar-lo, se li va trobar un dels objectes sostrets a un dels locals. A més a més, els Mossos han pogut recuperar altres objectes de valor, com una càmera fotogràfica que ja ha estat retornada.
El menor va passar el dia 19 a disposició de Fiscalia de Menors, i els altres tres detinguts han passat avui a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Igualada.
· Nota dels Mossos d'Esquadra