dimarts, 13 de setembre del 2005

Tragèdia a la riera de Ca n’Esteve


Dolor i consternació a La Beguda i a Can Parellada,
a Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons

Els temporals i les altres inclemències del temps produeixen estralls i desgracies massa sovint en un lloc o altre del mon. Generalment son aquella mena de coses que gairebé sempre es veu com una cosa que passa lluny i no es pensa gaire que et pot afectar.
L’aiguat que el passat dimecres dia 7 va caure a la carena de la zona de La Beguda i Masquefa, entre el Llobregat i l’Anoia, va generar unes d’aquelles rierades de grans consideracions, rierades que baixen de sobte sense avisar, les rierades que han fet que les torrenteres i les rieres d’aquesta zona sigui tan fondes i escarpades.
L’infortuni va fer que l’aiguat d’una d’aquestes rierades agafes per sorpresa un cotxe i se l’emportés aigua avall a la riera de Ca n’Esteve i amb el cotxe els seus dos ocupants, el Paco (de La Beguda) i el Salva (de Can Parellada).
El divendres van trobar el cos sense vida d’en Francisco A.C. a prop del vehicle que tots dos ocupaven. El seu enterrament es farà avui dimarts a La Beguda. Fins ara encara no s’ha trobat a Salvador P.V.
Efectius de la Guàrdia Civil, dels Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia municipal, ADF, Protecció Civil i nombrosos voluntaris, prosseguiran la recerca per la riera, les basses i pous, el riu, durant tota la setmana.