dilluns, 9 d’abril del 2007

Una nova candidatura a les municipals?

La plataforma “de Masquefa” podria
presentar-se a les eleccions municipals



Com a resposta i alternativa al descontentament que hi ha de l’actuació de tots els grups representats a l’Ajuntament, és possible que una nova candidatura s’afegeixi a les eleccions municipals de Masquefa.

La plataforma “de Masquefa” que fa pocs dies feia una crida a fer una llista alternativa a les que ja hi ha ara a l’Ajuntament ha decidit iniciar els tràmits per tirar-ho endavant. La plataforma convida a “totes les persones que creguin que això valdria la pena i a tothom qui hi vulgui participar o col·laborar d’alguna manera o altre que s'apunti a la iniciativa, ho poden fer enviant un correu electrònic a l’adreça: de.masquefa@gmail.com dient la manera de posar-se en contacte i així es podran trobar per a parlar-ne i posar-se a la feina.

Aquesta és la crida de la plataforma “de Masquefa”:
Cal presentar-se a les eleccions municipals
Potser amb algun matís, puc dir que estic gairebé del tot d’acord amb l’article–proposta “Un altre Masquefa és possible?” que fa el Francesc Mas en aquest espai. Cal fer alguna cosa i cal ser més actius per tal que no acabin de malmetre Masquefa i per aconseguir que l’Ajuntament estigui de veritat al servei dels ciutadans i que les coses que ens afecten en la vida quotidiana funcionin el màxim de bé possible i per solucionar les coses ara i no per quan Masquefa tingui 15000 habitants i per tal que la veu de tothom es faci sentir i no hi hagi ningú dels que manen que la faci callar o es faci el sord.
Està molt bé que s’organitzi una plataforma per a debatre i parlar sobre la Masquefa que volem i la que no volem, però sense deixar el debat de banda, crec que ara mateix hi ha alguna cosa més urgent per escometre. D’aquí a quatre dies hi ha eleccions municipals, hem de ser decidits i muntar una llista nova i independent per a presentar-se a les municipals, hem de ser capaços d’aconseguir la confiança dels molts masquefins descontents i desanimats amb la manera com s’estan fent les coses a Masquefa.
Alguns dels comentaris que hi ha a “de Masquefa” més o menys ja ho diuen. Cal fer una llista i presentar-se a les eleccions municipals. Queda poc temps, però si hi ha voluntat i ganes encara es pot fer. Ja és hora d’anar per feina. És qüestió d’aconseguir un mínim de 13 persones per fer la llista i el màxim possible de gent per a col·laborar.
Totes les persones que creguin que això valdria la pena, aniria bé que ho expliquessin a tots els seus coneguts i tothom qui hi pugui participar o col·laborar d’alguna manera o altre que s'hi apunti, ho pot fer enviant un correu electrònic a l’adreça: de.masquefa@gmail.com dient la manera de posar-se en contacte i així ens podrem trobar per a parlar-ne i posar-se a la feina. Som’hi !