dijous, 12 d’abril del 2007

Alternativa de Masquefa demana col·laboració

Per a fer una candidatura alternativa a Masquefa

“Alternativa de Masquefa” fa una crida a tota la gent

“Alternativa de Masquefa” demana la col·laboració i la participació per aconseguir fer una llista alternativa per a presentar a les properes eleccions municipals de Masquefa.

El grup “Alternativa de Masquefa”, sorgit d’una crida feta a la plataforma “de Masquefa” comunica que ja s’ha posat a la feina i està fent els passos previs per a poder-se presentar i també està definint la llista i elaborant les propostes que vol presentar a tots els masquefins i masquefines.
Aquest grup diu que per fer realitat i poder arribar a bon port aquesta iniciativa fa falta més persones que hi vulguin participar o col·laborar d’alguna manera o altre: per a participar en la llista, per ajudar en les diverses tasques que s’hauran de portar a terme des d’ara fins el dia de les eleccions, fent propostes i suggeriments per a definir la Masquefa que volem i la que no volem, .....
Per això reitera la crida ja feta d’altres vegades en la seva web i demana el suport i la col·laboració a totes les persones que creguin que valdria la pena que aquesta iniciativa es faci realitat i que aniria bé que entressin a l’Ajuntament gent nova i que no arrosseguin aquest llast de ser sempre els mateixos els que decideixen a l’Ajuntament. A totes aquestes persones que els sembla que caldria intentar canviar les coses, els demanen la seva participació, ja que sense la col·laboració de més gent serà molt més difícil poder-ho aconseguir.
Si algú s’hi vol posar en contacte ho pot fer amb aquest correu electrònic: de.masquefa@gmail.com