dimecres, 11 d’abril del 2007

L’enredada dels ecoparcs

Ecoparc, del fracàs a la mentida

Al costat de l’abocador de Can Mata, als Hostalets de Pierola, estan fent un dels ecoparcs més grans de Catalunya. Aquest Ecoparc dels Hostalets de Pierola farà que es multipliqui molt considerablement el transport de residus en aquesta zona i que s’incrementi la densitat i la quantitat dels residus dipositats a l’abocador. Can Mata dels Hostalets de Pierola, aquí al costat de Masquefa, esdevindrà un dels centres de residus més gran de Catalunya.
Segur que n’heu sentit a parlar dels Ecoparc, macroplantes de tractament/transferència de residus. Els ecoparcs ens els presenten com una solució quan realment no és així. Perquè ho diem? La Plataforma Vallès Net (PVN) demostra que aquestes macroplantes no poden complir la seva funció inicial. Com ho han fet? Ho han comprovat sobre el terreny i han fet un vídeo que demostra que els Ecoparc són un engany. La Plataforma Vallès Net (PVN), ens convida a que ho comprovem nosaltres mateixos:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per informar del que representa tenir un ecoparc aprop de casa, es veu que la gent no es massa conscient del perill que implica.

Una salutació.