diumenge, 11 de febrer del 2007

Tamborinada de protesta a l’Ajuntament

El proper dimarts dia 13

La Plataforma pro-soterrament de la via del tren protesta per les sancions que els han posat

Algunes de les persones de la Plataforma pro-soterrament de la via del tren a Masquefa, de les que es van manifestar el passat 22 de juliol a l’estació del tren per exigir que no tallin el carrer Montserrat, han rebut fa pocs dies unes multes del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.
Segons un membre de la Plataforma, sis vilatans han estat denunciats per la Policia Municipal a la manera d'abans: escollint escrupolosament a 6 persones de les més de 40 que hi havia a les vies del ferrocarril impedint la seva marxa durant una hora.
Per a protestar per aquesta reacció desmesurada de l’Ajuntament de Masquefa, la Plataforma pro-soterrament de la via del tren a Masquefa anuncia que el proper dimarts 13 de febrer assistirà al ple municipal ordinari per muntar una "tamborinada" al consistori. La Plataforma espera que hi vagi molta gent amb cassoles, olles i xiulets per denunciar el caciquisme municipal.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Alcaldessa, Duran i CIA. En plan franquista no es guanyen unes eleccions. Ja ho vurem el proxim dia 27 de maig

Anònim ha dit...

Amable y Xavier Manuel os estamos esperando para venir a pedir los votos para que después negocieis con vuestros amigos los socialistas. Venir, venir

Anònim ha dit...

Hace tiempo que todos denunciamos la forma de proceder de este Ayuntamiento,(o mejor dicho de sus dirigentes).
Espero que el resultado en las proximas elecciones este en consonancia con la incapacidad que han demostrado, y en el caso de que así no sea, !!nos merecemos todo lo que nos hagan!!.

Xavier Manuel ha dit...

Veig que tothom té les eleccions al cap. Sembla que preocupen més els vots que les sancions en si.

Anònim ha dit...

Clar per poder elegir un altre alcalde i partit que porti millor el poble, que no serà dificil..

Anònim ha dit...

Si despres vindran a buscar vots, com es pot tenir una cara tan dura com la d'aquesta alcaldessa?. Només veient gent com el sr.Duran al carrec d'un poble em fan venir arcades.

Anònim ha dit...

en el pasado Pleno del martes 13 de febrero, el Regidor de Urbanismo, Sr.Xavi Manuel, dijo en una forma muy educada y correcta que yo no se repetir, pero la idea era que los que estaban en la via eran mayores y sabían lo que hacía por lo que ahora "apechuguen" con las consecuencias... lo que me parece que esta completamente fuera de tono, viniendo de alguien que forma parte de la Junta de Gobierno de nuestro pueblo

Anònim ha dit...

i es pot saber qui son aquestas persones?o es un secret?

Anònim ha dit...

Senyors, crec que l'Ajuntament ha d'estar al costat del poble, i defensar es interessos dels vilatans. Si no ho fa l'hem de canviar, la llàstima és que les altres opcions tampoc són una bogeria de fantàstiques

Anònim ha dit...

Recuerdo que la plataforma no pedia el soterrament sino que no se crearan barreras en el carrer Montserrat y que en la reunión con la Genaralitat se llego aun acuerdo. El soterrament no es la mejor solucion por que supongo que a los que nos expropien parte de nuestras viviendas ... no nos haría tanta gracia sino mirar en Palleja. Yo con la opción alternativa que no modifica el trazado actual y que no crea barreras me doy por satisfecho.