diumenge, 25 de febrer del 2007

No truquis amb el mòbil

El dia 1 de març
L'1 de març no em truquis pel mòbil
Dia 1 de març, dia sense mòbils per protestar contra les operadores

Les operadores de mòbils ja tenen preparada la nova tarificació per segons. La desaparició de l'arrodoniment a l'alça serà efectiva a partir del proper, dijous 1 de març d'enguany,com exigeix la nova Llei de Millora de la Protecció dels Consumidors i Usuaris aprovada pel ple del Congrés dels Diputats el passat 21 de desembre.
Les operadores de telefonia mòbil han posat en marxa la seva maquinària comercial i de màrqueting per a ajustar en segons les distintes tarifes.
Per compensar la tarificació per segons:
1) Ens pugen l'establiment de trucada de 12 a 15 centims ni més ni menys que un 25%. Aquest concepte d'establiment que ni tan sols existeix en altres paises europeus.
2) Pugen el preu per minut entre un 15 i un 20 % com la pujada del canon de sanejament sense tenir depuradora.
Es realitza una llei per a una tarificació més justa de cara a l'usuari, i aquestes companyies reaccionen pujant les tarifes, i augmentant el seu marge de beneficis. De moment Movistar i Orange ja les han anunciat públicament, Vodafone farà el mateix i Yoigo no ho farà ... per ara.
Com acte de protesta es suggereix que el dia 1 de març, dia que entren en vigor les noves tarifes, no s'utilitzi el mòbil absolutament per a res, llevat que sigui al 112 d'extrema urgència. S'intenta donar un toc d'atenció a aquestes companyies i que sàpiguen que no estem d'acord amb els seus abusos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yoigo no ho farà ... per ara.

De moment, aquest Blog no diu res:

htt.//yoigo.blogspot.com