divendres, 16 de febrer del 2007

Masquefa a BioFach 2007

Del 15 al 18 de febrer a Nuremberg

Els productes ecològics de Insalim tornen al BioFach

L’empresa de Masquefa Insalim participa un altre vegada a la fira de productes ecològics BioFach, que es celebra del 15 al 18 de febrer a la ciutat alemanya de Nuremberg, aquesta empresa de Masquefa ja ha participat en d’altres edicions del BioFach.
BioFach és el saló internacional monogràfic de producte ecològic, que aplega expositors de tot el món, i convoca gairebé 18.000 visitants de més de 75 països. BioFach esdevé la manifestació de producció ecològica més important que se celebra a Europa, i aplega una panoràmica completa de productes, des de la producció i certificació fins a la transformació i la comercialització. A més, s’hi organitzen seminaris, tallers i conferències sobre els temes de més actualitat de l’agroalimentació ecològica.
La participació catalana en aquest certamen ha estat organitzada per el DAR, Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, a través de la Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA). La col·laboració entre aquesta entitat i el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) ha propiciat la participació destacada en aquest saló en les últimes edicions.