dimarts, 23 de gener del 2007

Presentació de la Guia Turística de l’Anoia

A Can Bonastre de Santa Magdalena

Avui es presentarà la
Guia Turística Comarcal de l’Anoia

Avui dimarts 23 de gener, a les 7 de la tarda, a Can Bonastre de Santa Magdalena, Masquefa, tindrà lloc la presentació de la Guia Turística Comarcal de l’Anoia.
L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa de Masquefa, Teresa Estruch, el president i el vicepresident del Consell Comarcal de l´Anoia, Joan Vich i Jordi Mercader, el director general de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona , Esteve Terrades i un representant de Caixa Terrassa.
L'edició i presentació de la guia s'emmarca dins el projecte “L'Anoia en Viu. Viu l'Anoia”.
La finalitat del projecte “L'Anoia en Viu. Viu l'Anoia” és el desenvolupament turístic integral de la comarca de l'Anoia, en el que la Diputació de Barcelona hi ha participat amb un ajut econòmic en el marc del programa Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ).
La presentació de la guia anirà a càrrec de Domènec Biosca, president de l'Associació d'Experts en Empreses Turístiques, que també signa el pròleg de la guia, el qual farà una breu conferència a l’entorn del canviant mercat turístic de Catalunya, especialment les comarques interiors i prelitorals. En l'acte de presentació hi haurà també una actuació dels Falcons de Piera.
Els assistents a la presentació, a més de rebre un exemplar de la nova guia, podran visitar totes les instal∙lacions de can Bonastre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per plorar.

A la pàgina 62 d'aquesta guia troben una descripció de l'Església romànica de Sant Pere i inmediatament al seu costat la fotografia de l'església del carrer sant Pere, que és de 1925...

Anònim ha dit...

Segur que devien fer aquesta guia sense moure’s del despatx.