dilluns, 29 de gener del 2007

El web de l’Ajuntament no funciona bé

Correu d’un lector

Últimament el web de l’Ajuntament de Masquefa
no va gaire bé


No sé que passa però últimament el web de l’Ajuntament de Masquefa no va gaire bé. De tant en tant consulto el web de l’Ajuntament per a buscar alguna informació i les ultimes setmanes moltes vegades no m’hi puc connectar.
Dies enrera posava l’adreça de sempre, www.masquefa.org, i no hi havia manera que s’obris la pàgina, ho vaig provar diverses vegades i res de res, al final vaig provar www.masquefa.cat i es va obrir la pàgina. Suposo que no havien previst que l’antiga adreça fos redigirida a la nova.
Ara, i de fa uns dies, molt sovint quan vols connectar-te a la web de l’Ajuntament no ho aconsegueixes, ni a www.masquefa.cat ni a www.masquefa.org, no es carrega la pàgina o et surt alguna mena d’error. Fins hi tot algun cercador de webs ha recollit que hi ha ERRORS al web de l’Ajuntament de Masquefa.
No sé si és que l’Ajuntament no s’ho mira o no ho controla o no paga als mantenidors del seu web, però el web de l’Ajuntament de Masquefa no funciona gens bé.
M.L.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si nomes fos la web el que no funciona

Anònim ha dit...

se ha aprobado la residencia de ancianos.

Anònim ha dit...

donde sera la residencia, me han contado que se habian vendido el terreno al Junyent hijo

Anònim ha dit...

patetic, son capaços de no pagar l'allotjament web. Això ja es l'ajuntament dels despropòsits, a veure qui la fa més grossa. Sense comentaris.