dilluns, 15 de gener del 2007

El tren atropella un nen a Igualada

En un pas a nivell amb barreres

El tren atropella greument
un nen de 10 anys a Igualada


Cap a les 14.50 hores de la tarda un tren dels FGC ha atropellat i ferit greument un nen de 10 anys, en un pas a nivell amb barreres al costat de l'estació d'Igualada. El noi estava creuant el pas a nivell amb les barreres baixades i el conductor del tren no ha pogut parar a temps.
Després de rebre les primeres atencions al lloc dels fets, cinc minuts després, el nen ja estava estabilitzat i ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona on l’han operat quirúrgicament de les lesions que ha sofert, un traumatisme cranioencefàlic sever i l'amputació de part del peu esquerra. El seu pronòstic és reservat.
El nen, de 10 anys d'edat, estudia a un col·legi que es troba a tan sols 50 metres del pas a nivell del tren, fet que fa suposar que quan ha estat atropellat anava de camí cap al centre escolar.
Diverses persones que han presenciat els fets han explicat que el tren no corria a gran velocitat perquè feia uns segons que havia sortit de l'estació dels FGC d'Igualada, situada a uns 40 metres del pas a nivell. La policia ha assegurat que la senyalització del pas a nivell, situat a l'avinguda Montserrat, funcionava "correctament" en el moment de l'accident i que les barreres es trobaven abaixades. Els tècnics de FGC han anat al lloc dels fets per comprovar les causes de l'accident
A conseqüència de l'accident, el tràfic de vehicles a la zona de l'estació d'Igualada ha quedat totalment col·lapsat i diferents dotacions dels cossos de seguretat han estat treballant per normalitzar la situació. Els trens de FGC han funcionat amb una mica de retard, però el servei s’ha anat normalitzant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és el que pot passar qualsevol dia si no tallen el pas a nivell del carrer Montserrat.