dijous, 25 de maig del 2006

Dos detinguts per robar als Hostalets

Per agents dels Mossos d'Esquadra

Ingressen a presó dos detinguts per robatoris

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el passat 18 de maig dues persones: Jose Antonio MB, de 20 anys d'edat i veí de Piera i Eduardo AQ, de 19 anys d'edat i veí de Barcelona, com a presumptes autors de dos robatoris a l'interior de domicili.
El mes de febrer d'enguany es van rebre dues denúncies per robatori en habitatges de la urbanització Can Rovira de l'Estela, dels Hostalets de Pierola. En els dos casos es tractava de segones residències i no hi havia ningú a l'interior de les mateixes quan es van produir els fets.
Per diversos indicis trobats al lloc dels fets i per la investigació realitzada pels mossos, s'ha pogut determinar la presumpta autoria dels fets.
El dia 22 de maig es van realitzar les dues detencions als municipis de Piera i Igualada.
Els detinguts van passar el dimecres dia 24 de maig a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 d'Igualada i van ingressar a presó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina maravella d'autogovern!! semblaria ridicul, si no fos veritat. Resulta que Catalunya està desplegant els Mossos d'Esquadra pel territori seguint un pla més o menys correcte, que ha costat anys i panys poder executar-lo, ja que el els succesius Governs de Madrid ho tenien bloquejat. Els resultats del desplegament, de moment són positius i si tot va be, a finals de 2008 la Policia de Catalunya deuria tenir asumides les competències quasi plenes en seguretat ciutadana.

Mentre la Policia de Catalunya es va desplegant a la que ja s'anomena 'Zona Mossos', en la resta de territori, on la responsabilitat sobre les tasques de seguretat ciutadana encara pertany a la Guàrdia Civil i la Policia 'Nacional' des de fa uns anys, s'està donant a la pràctica un procés de retirada desordenada, i això vol dir que cada baixa d'un efectiu 'estatal' per trasllat, jubilació, etc... es queda vacant i aquest agent, normalment no es substitueix per un altre, aconseguint amb el pas del temps l'efecte 'desbandada policial', deixant en molts casos, pobles i ciutats sense una suficient cobertura policial.

Aquest efecte desbandada ha estat especialment visible en ciutats de la Regió Metropolitana de Barcelona. A L'Hospitalet mateix, el Ministeri de l'Interior va tenir el morro de deixar només a 70 agents de la Policia estatal, que a més s'encarregaven dels tràmits del DNI, ara afortunadament, s'hi han sumat els 300 nous Mossos que hi corresponen i es nota. Avui mateix, hi han petits poblets de les comarques de Barcelona i Tarragona, on tota la vida hi ha hagut una caserna de la Guàrdia Civil amb 4 o 5 agents i que ara, han deixat a un o dos agents que fan guàrdia en horari d'oficina, ni tant sols surten al carrer..... Molts alcaldes del nostre pais s'han queixat reiteradament d'aquesta situació sense obtenir cap resposta clara. Només ara, i a ran de que el tema s'hagi fet noticiable, els responsables del Ministeri de l'Interior de Madrid han dit que si, que si som bons, ens enviaran a 200 guàrdies civils (molts d'ells en pràctiques) per a caçar als dolents., Si tenim en compte que hi ha més de 1.500 places sense cobrir a la zona Ministeri, veurem que encara es més indignant. Recordeu que ells ens estan cobrant uns impostos per a prestar uns suposats serveis, com per exemple, la seguretat ciutadana, al menys fins que la Generalitat es faci càrrec i ells s'en vagin definitivament

Es un autentic miracle que els grups de delincuents que entren a robar a les cases no hagin fet més mal encara. Per una banda ha augmentat la pressió contra els grups de delincuents a la 'zona Mossos' en una part de Catalunya. Per l'altra banda, la Guàrdia Civil al Pais Valencià, sembla que fa be la seva feina, i evidentment, els professinals del crim s'en van cap on els hi posen les coses menys dificils, i esclar a Masquefa ho tenen perfecte un Agent per torn i si tot i va be dos Agent per la nit, és ridicul, però la nostra Alcaldessa, prefereix gastar els diners en festes...

Anònim ha dit...

Los dirigentes de PSC en Masquefa se están mandando mensajes por el teléfono móvil con el siguiente recado de la Alcaldesa: "ANTES MUERTA QUE SIN SILLA"