dissabte, 13 de maig del 2006

La mala senyalització de Can Valls

A veure si l’autoritat hi posa remei

La caòtica senyalització del barri de Can Valls
i de les altres urbanitzacions


L’Associació de propie- taris de Can Valls es queixa i explica en la seva web de la pèssima senyalització vial del barri.
Com a exemple ens expliquen el cas d’una ambulància que no aconseguia trobar la casa i del metge que també li costa trobar l’adreça on va. “Realment es increïble que avui en dia passin casos com aquest, i la pregunta és obligada: Que hauria passat si hagués estat molt greu i la persona mor per no rebre assistència?”. També expliquen del repartidor de pizzes que no trobava la casa: “Si el carrer s’acaba aquí, comentava per telèfon. Efectivament, el següent número del carrer estava a l’altre costat de la variant. Finalment vam decidir quedar davant de l’Ajuntament i anar a buscar nosaltres la Pizza, perquè el noi era incapaç de comprendre-ho. I qui no?”. Diari de Masquefa té constància de força casos semblants en aquest barri i també en d’altres de Masquefa.
“El tema de senyalització de carrers i numeracions és tan caòtic tant en la nostra urbanització com en d’altres, que cal ser un veritable expert per a poder repartir el correu. Així ens va el repartiment al nostre municipi.
La senyalització i la seguretat vial és patètica i, ens fem la següent pregunta: la policia local, que està tot el dia donant voltes pel poble no hauria de tenir identificats la majoria de punts perillosos o mal senyalitzats, i posar-los en coneixement dels responsables polítics? Ells són els primers que haurien de vetllar per la seguretat de les persones i els que millor haurien de saber on es troben els llocs problemàtics.
Si la policia està fent el que acabem d’exposar, crec que haurien de fer-ho saber d’alguna manera, i així sabríem que els polítics prefereixen gastar-se els diners ens altres coses, encara que la gent mori a les cruïlles per mala senyalització.
Quan tindran consciència els responsables dels ajuntaments que el benestar i la salut dels ciutadans ha d’estar per sobre de tot. Pensant-ho millor, crec que es millor que els ciutadans prenguin consciència i no votin més a algú que no coneguin i els doni confiança en aquest aspecte.
Un bon punt de partida és la col·locació d’un mirall convex a l’entrada de Can Valls nord. Llàstima que això ens ha costat quatre anys i diverses instàncies.
Si li afegíssim una bona senyalització, hauríem aconseguit que les Pizzes arribessin a l’hora de sopar i sense accidents a la carretera. Esperem que no triguin tant en col·locar la senyalització com van trigar en col·locar el mirall convex. Sinó ... haurem de seguir sopant tard.”

L’Associació de propie- taris de Can Valls té força raó, a veure si l’autoritat és posa a la feina.

· Junts, però separats... · Can Valls, Masquefa ·

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es millor gastar els diners en festes que en senyalització. Es mes barato i done mes vots.

Anònim ha dit...

Este comentario demuestra que por lo menos algunos se han dado cuenta de los políticos que tenemos hoy en día.
Pero lo peor es: ¿a quién votamos?, ya que la mayoría de gente que entra en los ayuntamientos al cabo de unos meses ya sólo piensa en actuar en aquello que genera votos o beneficios.
Conclusión: Creo que la solución es que la gente esté siempre alerta y controlando/denunciado todo aquello que considere incorrecto.

Anònim ha dit...

Ya sabeis ¡toooooooooooooma socialistas! Cuando vengan las elecciones otra vez votar socialistas..

Anònim ha dit...

Los dirigentes del PSC en Masquefa se están mandando mensajes por el teléfono móvil con el siguiente recado de la Alcaldesa: "ANTES MUERTA QUE SIN SILLA"

Anònim ha dit...

i els carrers? i el clavegueram? i les voreres? i el gas canalitzat? i la senyalització? i les zones verdes? i la recollida de brossa? i l'ajuntament, que fa? que ha fet? i encara ens diran que és culpa dels independents! governs socialistes, uf! ja els hi va bé una associació que només serveix per possar pals a les rodes!! i si els emprenyes et parlan de progrés...