dijous, 4 de maig del 2006

Un nou mitjà de comunicació a l’Anoia

La Veu Digital

Neix La Veu Digital

Acaba de sortir un nou mitjà de comunicació local: La Veu Digital. Es tracta d'una pàgina web de notícies locals i comarcals amb actualització diària (consultable de moment a: http://www.veuanoia.cat/ ).
En una aposta decidida per la seva presència a Internet es crea aquest portal per oferir a la ciutadania un nou mitjà de comunicació adaptat a les característiques de la nova societat de la informació. D’aquesta manera, la comarca de l’Anoia comptarà com ja tenen d’altres comarques, amb un potent diari digital, que pretén ser un punt de referència de l’actualitat informativa local i comarcal.
La web conté les notícies del dia, consultables per tothom i ben aviat comptarà amb un butlletí periòdic que serà l’encarregat d’enviar a la bústia de tothom que s’hi subscrigui les darreres notícies aparegudes. A més, com venia fent fins ara, la web s’actualitzarà cada divendres amb notícies destacades del setmanari referents a l’actualitat política i social d’Igualada, la Conca d’Òdena, l’Alta Anoia o l’Anoia Sud, a més de les corresponents a les seccions d’esports i cultura.
També hi ha una agenda actualitzada amb els actes destacats del dia i a més vol fomentar la participació a través d’una enquesta, en què tothom pot votar, sobre un tema d’actualitat de la comarca. Els resultats de l’enquesta seran també publicats a La Veu de l’Anoia i a l’Extra Comarcal un cop aquesta estigui tancada.
Igualment oferirà un espai per anuncis breus, per tal que la gent que busca compartir cotxe, està buscant un pis de lloguer, o bé s’ofereix per donar classes, pugui tenir el seu espai per anunciar-se de manera fàcil, ràpida i senzilla. Està previst que el nombre de serveis vagi creixent amb el temps, per tal de consolidar aquesta nova eina comunicativa.