dimarts, 16 de maig del 2006

Treballar a l’Ajuntament de Masquefa

Convocatòria oberta

L’Ajuntament convoca
diverses places de treball


L’Ajuntament de Masquefa és una de les primeres empreses de Masquefa en nombre de persones que hi treballen i molt sovint convoquen places de treball.
Actualment hi ha convocades 1 o 2 places per a Policia Local, en algun butlletí oficial posa 1 plaça i en algun altre posa 2 places.
També hi ha convocades 4 places d'auxiliar administratiu.
Si alguna persona vol optar per alguna d’aquestes places cal que s’adreci ben aviat a l’Ajuntament de Masquefa, ja que els terminis de presentació s’acaben molt aviat.

Més informació:
Places per a Policia Local: · BOP · DOGC · BOE
Places d'auxiliar administratiu: · BOP · DOGC

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment només hi ha un termini obert (en concret de demà 17 de maig al 5 de juny) el de la Policia Local, i hi ha dues places perquè des del moment que es va aprovar la convocatòria fins ara ha sobrevingut una plaça més.
Les altres places han estat aprovades, i publicades les seves bases, però cal que surti publicada una resolució d'alcaldia obrint el termini de presentació d'instàncies en el BOE i el DOGC.
Per qualsevol dubte podeu trucar-me al 93 772 78 14.

Anònim ha dit...

Ja sabeu si voleu un sou de merda treballar els caps de setmana i treballar tu sol de patrulla i si tens la sort d'anar a l'escola de policia tenir que treballar els caps de setmana, ja saps pots apuntar-te veurem el que pots aguantar.