dimecres, 16 de novembre del 2005

Les Caves Raventós Rossell a Ucraïna

En una missió comercial amb la Generalitat

Caves Raventós Rossell de Masquefa participa en una missió comercial a Ucraïna

Caves i vins Raventós Rossell de Masquefa, juntament amb diverses empreses catalanes del sector alimentari es promocionen a Ucraïna a través del DARP.
PRODECA, empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) organitza, entre avui dimecres dia 16 i el proper divendres 18, una missió comercial a Ucraïna, adreçada a les empreses del sector d’alimentació i begudes de Catalunya. Els empresaris catalans es reuniran amb importadors d’aquell país, a les ciutats de Kíev i Odessa.
Ucraïna, país amb una superfície de 603.700 quilòmetres quadrats i 50.9 milions d’habitants, disposa d’un mercat capaç d’absorbir grans quantitats de productes. Odessa és el port més important del mar Negre.
Les Caves Raventós Rossell en pocs anys han aconseguit uns vins i uns caves de molt bona qualitat, dignes d’esmentar i recomanar, amb una bona, atractiva i extensa varietat. Els seus productes han obtingut diversos premis. Les caves estan situades a la masia de la Heretat Vall-Ventós a la carretera de Masquefa a Sant Sadurní d’Anoia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Publicitat encoverta?

P.M. ha dit...

Si que sou malpensat.
És una informació que dona la Generalitat:
http://www.gencat.net:8000/odarp/owa/p04.pantalla_consulta?V_CONT1=3079
I és un bon producte masquefí i que ens plau molt donar a conèixer.
¿O és que us molesta o sap greu?