dijous, 11 d’agost del 2005

Masquefa a Califòrnia

Masquefa al món.


Encara que a Masquefa no hi ha ningú que se'n digui, el nom de la vila de Masquefa també és un cognom. Segurament que provinent d'alguns masquefins que en temps pretèrits van anar a viure a d'altres llocs: els de Masquefa, els Masquefa, la família Masquefa. I avui en dia, aquest cognom es troba escampat per mig món.

Una de les persones que porta aquest cognom és en Yves Masquefa.

L'Yves Masquefa és un reconegut i premiat restaurador de la ciutat de Anaheim a Califòrnia, la ciutat on es troba el parc de Disneylandia.

A Anaheim, l'Yves Masquefa, dirigeix el "Yves Bistro". Un restaurant en el qual ha creat uns menús en els que combina sabors del Nord d’Àfrica i amb els de la cuina francesa, espanyola i italiana, amb una selecció d'aperitius, pastes fresques, marisc i una bona carta de vins. Un establiment per celebrar esdeveniments, fer àpats de negocis, sopar en la intimitat, o només per gaudir-hi d'un dels seus soufflés. Negoci o plaer, "Yves Bistro" és perfecte per a qualsevol experiència mengívola. El Bistro també ofereix classes de cuina a tothom qui hi estigui interessat o encuriosit.

Ja ho sabeu, els masquefins que aneu a Anaheim, a Califòrnia, o al parc de Disneylandia, teniu un restaurant de referència per anar-hi, segur que us tractaran molt bé.
·
·"Yves Bistro", d'en Ives Masquefa ·
·