dilluns, 8 d’agost del 2005

Cremen un vehicle de la policia municipal

Al davant de la comissaria

A primeres hores del diumenge dia 7, encara de nit, han cremat un dels cotxes de la policia local de Masquefa, al davant mateix de la comissaria. Li van tirar benzina i el van encendre. El cotxe és per llençar, irrecuperable.
Acció qualificada per alguns com a gamberrada o bretolada, d’altres persones coincideixen a dir que això ja passa de taca d’oli, que és un fet greu i perillós. De fet, a més dels danys materials, aquesta mena de coses poden tenir conseqüències greus i imprevisibles, tant pels que ho fan com per les persones que pugessin passar per allà en aquells moments i pels veïns de la zona.
A la mateixa nit, algú o algunes persones van arrencar gairebé tots els cartells del Ban que prohibeix la circulació de motos i algunes de les senyals verticals que ho indiquen.
Sembla ser que la policia treballa amb la hipòtesi que han estat les mateixes persones o que els dos fets estan estretament relacionats.
Mala noticia per Masquefa, la d’aquesta gravíssima “bretolada”. Esperem que no s’hagi entrat, ja, en l’incivisme més extrem, aquell del campí qui pugui.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Després d’aquest desastre, quin creieu que ha sigut la resposta preventiva de l’Ajuntament de Masquefa? Han posat algun dispositiu de vigilància de seguretat o dissuasori ? Ja, ja, ja,....