dissabte, 16 de maig del 2009

El ral·li País del Cava a Masquefa

17 de maig del 2009

Aquest any el ral·li
País del Cava
començarà a Masquefa



Demà, diumenge dia 17 de maig, se celebra el quart ral·li País del Cava que organitza la Confraria del Cava i el Clàssic Motor Club del Bages. Una quarantena de vehicles anteriors al 1930 desfilaran des de primera hora del matí arreu del nord del Gran Penedès, al País del Cava, fent parada a vuit caves.
Aquest any el ral·li començarà a Masquefa, la comitiva es concentrarà a 2/4 de 9 del matí a Can Bonastre de Santa Magdalena a Masquefa, on es servirà un esmorzar de benvinguda, i a les deu es partirà cap a la Masia Bach. D'aquí la ruta seguirà cap a les Caves Roger Goulart de Sant Esteve Sesrovires, i després cap a les Caves Ramon Canals Canals de Castellví de Rosanes. Es reprendrà el camí direcció a Gelida, fent parada a les Caves Torelló de Can Martí de Baix i després a les Caves Rosell Mir al Rebato de Subirats. Es continuarà fent parada a les Caves Castell de Sant Antoni, al passeig del Parc de Sant Sadurní i després a les Caves Berral i Miró, a la plaça Manuel Raventós. Els vehicles d'època recorreran diversos carrers de Sant Sadurní, de 2/4 de 12 a ¼ d’1 els cotxes faran una plantada al carrer del Raval, on els visitants podran votar quins són els que més els agrada i després arribaran a la plaça de l'Ajuntament, on es presentaran tots els models participants i es donarà coca i cava per tothom.
Als volts de quarts de dues, els vehicles es posaran de nou en marxa cap a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, on es celebrarà un dinar de germanor i es lliuraran els premis, on es reconeixerà el cotxe més antic i els dos més votats pels assistents, i records per als assistents.