dissabte, 23 de maig del 2009

“2 Filhos de Francisco” a Piera

Diumenge 24 de maig del 2009

Cinèfils de Piera projecta “2 Filhos de Francisco” -Los dos hijos de Francisco- de Breno Silveira

El grup Cinèfils de Piera convida a veure, el proper diumenge dia 24 de maig, a la Sala Polivalent del Casal per a Joves i Grans, a 2/4 de 7 de la tarda, la pel·lícula “2 Filhos de Francisco” -Los dos hijos de Francisco- de Breno Silveira, Brasil, 2005, 129’. Interpretada per Angelo Antônio, Dira Paes, Márcio Kieling, Thiago Mendonça, Paloma Duarte i amb música de Caetano Veloso.
Aquesta pel·lícula serà la de l’última sessió de la temporada.
“2 Filhos de Francisco” està inspirada en una història real que aconsegueix seduir els espectadors per la seva bellesa dramàtica. La història de Zezé Di Camargo i Luciano, dos destacats exponents de la cançó popular brasilera. Una brillant història d’un pare que fa tot el que pot per tal que els seus fills es converteixin en superestrelles de la música brasilera. En l’intent per triomfar, els nois viuran una sèrie d’imprevistos i aventures, tot al ritme de la música original composta per Caetano Veloso. Marcio Kieling, Thiago Mendonça i els germans Zezé i Luciano de Camargo, que s’interpreten a sí mateixos al final de la pel·lícula, completen l’extraordinari repartiment de la pel·lícula.
Des de “Dona Flor e seus Dois Maridos” de 1976, 2 Filhos de Francisco es la pel·lícula brasilera amb major recaptació dels últims 25 anys.
Tràiler pel·lícula :