dimarts, 25 de març del 2008

Han arribat els masquefins de Bèlgica

Els nostres tornen amb el cap ben alt


La cama esquerre de Rafa va portar de bòlid als francesos


Tres masquefins, Jordi Torra, Rafa García i Juanjo Pomares, del Futbol Sala Synaudy Espardenya de Masquefa, han estat a Bèlgica amb la selecció catalana per disputar el Campionat d’Europa de Seleccions Nacionals de Futsal que començà el dijous passat. I ahir, a les 11 del vespre, van arribar amb l’expedició catalana a l’aeroport del Prat desprès de classificar-se en vuitè lloc a l’europeu de Fustal de Bèlgica.
Tant Rafa com Jordi i Juanjo eren conscients que anar a un europeu de rebot i sense ·temps de preparar un equip relativament nou respecte al grup que va anar al mundial d´Argentina, podia acabar com ha estat el cas, sent l’últim classificat.
Cal dir però, que a part de tenir un grup prou difícil com era el de Bèlgica ( l’amfitrió), i Bielorrússia (campions del pre-europeu de Polònia), s’ha defensat la samarreta de Catalunya amb dignitat ja que en tots el partits han demostrat amb il·lusió i esperit de superació, perdent tots els partits per la mínima i empatant conta França.
Des de Masquefa s’ha estat molt atents del que succeïa a Bèlgica i en tot moment els nostres ens han traslladat que l’experiència que estaven vivint així com el treball que s’estava fent era com per no haver perdut tants partits, però que al final s’havia notat la setmana de concentració que moltes seleccions portaven de mes.
Estem segurs de que els nostres jugadors venen amb la il·lusió de tornar a marxar a qualsevol altre compromís de la selecció, ja que el seu treball i esforç farà que el seleccionador els torni a cridar tan aviat com es pugui.
Resultats
· dia 20/3 Bèlgica 2 – Catalunya 1
· dia 21/3 Catalunya 3 – Bielorrussia 6 (2 gols de Rafa)
· dia 22/3 Catalunya 2 – França 2
· dia 23/3 opció al 5º lloc Catalunya 3 – Ucraïna 4
· dia 24/3 opció al 7º lloc Catalunya 4 – Noruega 5 ( 1 gol de Jordi)