divendres, 3 de març del 2006

La claveguera de Can Valls

Correu d’un lector
Escrit presentat al Registre de l'Ajuntament de Masquefa
el 27 de febrer de 2006, amb núm. de registre 1475/08 x
Denuncia pública

Denuncio al departament d'Urbanisme de Masquefa per incompetent i ignorant total a les necessitats del poble de Masquefa.
Quan el conseller de Convergència i Unió inaugurà la purificadora de Masquefa, es va comprometre a realitzar el tram de desguàs que va des de Can Valls a la purificadora. Llavors el regidor d’urbanisme i el seu grup li van llançar bosses d'escombraries a la porta de l'Ajuntament de Masquefa.
Avui, dos anys i mig més tard, el consell d'urbanisme no ha realitzat res en absolut, sinó que algunes clavegueres desemboquen al costat d'una font pública on hi ha nens jugant i poden agafar tot tipus de malalties. Això passa a Masquefa, no a Marroc ni a Bangla Desh que es consideren del tercer món.
Ara que aquest grup polític té la cartera tant a Masquefa com a la Generalitat diuen que aquest tram han de pagar-lo els veïns de Can Valls. Jo dic que caldria tirar-los a aquests senyors, que una vegada que han agafat la butaca, que és l'únic que sap desenvolupar, asseure's a la butaca i fer-se la foto, de les altres coses no té ni idea.
Sra. Alcaldessa, em contestarà dient que almenys traurà aquest focus d'infecció de tot tipus de gèrmens, i almenys el departament d'urbanisme realitzi alguna cosa beneficiosa pel poble de Masquefa.
Juan José García Mora
Moraben
[Text traduït de l’original en castellà]