dilluns, 13 de març del 2006

Els vins de Can Bonastre al Japó

A la Fira Foodex de Tòquio

Els productes masquefins no paren
de promocionar-se a l’exterior


Del 14 al 17 de març, els vins i caves de les bodegues Can Bonastre SL estaran a la Fira Foodex de Tòquio en l’estand de Catalunya organitzat per l’empresa pública Prodeca, adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
Foodex és el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important de Japó, amb notable influència en tota l’àrea asiàtica més propera, i un dels punts d’entrada en aquella zona per als productes alimentaris i les begudes. Val a destacar que la majoria de visitants són professionals, caps de compres de grans superfícies, importadors, xefs de restaurants i sommeliers.
La progressiva occidentalització dels hàbits i costums dels japonesos, que cada vegada tenen més interès per una alimentació saludable i de prestigi, fa que els productes de la dieta mediterrània resultin especialment atractius. Els productes catalans, emmarcats dintre de la dieta mediterrània, i la projecció de Catalunya com a país especialment atractiu per als japonesos, són aspectes positius per a l’establiment i consolidació de contactes comercials.
· Nota de premsa del DARP