dijous, 16 de febrer del 2006

Insalim i Castell d'Age a la Fira Biofach

Promoció de la producció agrària ecològica

Les empreses Insalim de Masquefa i Castell d'Age
de la Beguda a la Fira Biofach de Nüremberg


Les empreses Insalim, de vins, sucs i pasta, de Masquefa i Castell d'Age, de vins, de la Beguda, participen i és promocionen a la Fira Biofach de Nüremberg
Biofach és el Saló internacional monogràfic de Producte Biològic, que aplega expositors de tot el món, i convoca gairebé 18 mil visitants de més de 75 països. Es la més important manifestació de producció ecològica que se celebra a Europa, i convoca una panoràmica completa de productes biològics, des de la producció i certificació fins a la transformació i la comercialització.
Els estrictes criteris d’admissió per a expositors i productes, així com els controls de qualitat durant el certamen, confereixen a la fira una transparència única, fins el punt que la mateixa admissió a Biofach és reconeguda mundialment com a signe de qualitat.
El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca organitza la participació d’empreses catalanes de producció agrària ecològica en el saló mundial Biofach, dedicat exclusivament a la producció ecològica. La col·laboració entre Prodeca, empresa pública adscrita al DARP, i el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica – CCPAE – ha propiciat la participació destacada en aquest saló en les últimes edicions.
Demà divendres, dia 17 de febrer, el director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, Salvador Puig, visitarà el recinte firal de Biofach i s’entrevistarà amb les empreses catalanes expositores.

· Nota de premsa del DARP