dimecres, 1 de febrer del 2006

El Bus de les Professions a Masquefa

Els dies 15 i 16 de febrer

Per ajudar a triar el que voleu fer quan sigueu grans

Els propers dies 15 i 16 de febrer visitarà Masquefa el Bus de les Professions del Departament d’Educació. L’objectiu d’aquest bus és portar a arreu de Catalunya tota la informació i orientació sobre les possibilitats d’estudis post-obligatoris (cicles formatius, batxillerat i accés a la universitat, programes de garantia social, proves d’accés als cicles formatius, beques i ajuts). Aquest Bus, que s’ubicarà al Recinte Rogelio Rojo, romandrà obert al públic en general, el dia 15 de febrer de 17.30 a 19.00h. i als alumnes dels instituts els dies 15 i 16 al matí.
Altrament, hi ha la possibilitat d’organitzar una xerrada informativa adreçada a les famílies per aprofundir en aquesta temàtica. La sessió es realitzaria el mateix dia (15 de febrer) a les 18h. a la Sala Petita del Recinte Rogelio Rojo.
Per tal d’assistir a aquesta sessió cal formalitzar la inscripció abans del dia 10 de febrer a:
► Regidoria d’Educació >
►► 93 772 50 30 ext. 6 ► educacio@masquefa.net

>
► Regidoria de Joventut >
►► 93 772 85 21 ► rojo.jove@masquefa.net

En cas de formalitzar la inscripció per correu electrònic, cal indicar el nom i cognoms del pare, mare o tutor i el centre i curs de l’alumne.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es molt bona pensada, ja que el jovent no temin gaire les coses clares així ens poden ajudar aclari algunes coses i dubtes. moltíssimes gràcies per pensar amb nostaltes. Al jovent ens tenen bastan marginats i no tots som igual.